Su Arıtma Cihazı Tavsiyeleri

Ankara Su Arıtma

Su Arıtma Cihazı - Su Bardak Görüntüsü

Ankara su arıtma cihazı, Ankara ilimiz için hangi su arıtma cihazını kullanmalısınız? Ankara’da su arıtma cihazı satışı yapan firmalar kimler? Ankara için en ideal su arıtma cihazı hangi marka, Ankara’da acil su arıtma servisi gibi değişik sorulara cevap bulabileceğiniz yeni Ankara su arıtma makalemize hoş geldiniz.

Başkent Ankara’nın suları diğer illerimize göre biraz daha sorunludur, iletkenlik değerleri yüksek, kireçli ve tortulu bir suya sahip ilimizde kullanmanız gereken ve en iyi su arıtma cihazlarından bahsedeceğiz.

Ankara’da Pompalı mı? Pompasız Model mi? Arıtma Cihazı Kullanmalıyım

Yukarıda da dediğim gibi tortulu, kireçli suyu olan Ankara’nın su basıncı her ne kadar çoğu mahallesinde 3,5 bar üzeri olsa da su arıtma cihazı tercih ederken her bölge için pompalı model tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Ankara Su Arıtma Cihazı Pompalı Model Tercih Ettiğinizde Avantajları Nelerdir?

  • Pompalı su arıtma cihazı gidere gönderilen atık su dan %25 tasarruf edersiniz. (Düzenli yüksek basınç ile membrana gönderilen su daha hızlı su üretimi yaptığı için suyun debisi artar ve tank hızlı dolar, bu sayede atık sudan %25’e varan tasarruf etmiş olursunuz.
  • Saflaştırılan (Arıtılan) suyun kalitesi pompasız modeller %95 iken pompalı modellerde %99 oranına kadar yükselir ve daha kaliteli su elde edersiniz.
  • Pompasız cihazlarda mecbur kullanılan shut-off (otomatik kapama valfi) pompasız cihaz tercih ettiğinizde, elektrik aksamı olduğu için shut-off valf yerine selonoid manyetik kesici valf kullanabilirsiniz (ürünü satın aldığınız yere bu özelliği eklettirebilirsiniz yoksa cihazında) Selonoid valf olduğunda, şebeke suyundaki ani su basınç değişikliğinde arıtma cihazları kendi kendine devreye girer ve atık su atmaya devam eder, hatta basınç çok fazla geldiğinde hiç kesmeyebilir ve su faturanızı aşırı yükseltebilirsiniz. Selonoid valf bu tür zararların önüne geçer. Aynı zamanda su alırken cihazın çıkardığı inilti gibi sesler Selonoid valfte olmaz.
  • Membran Filtresi daha az çalıştığı için daha uzun ömürlü olacaktır.
  • Su tankını pompasız cihaza göre %40 daha hızlı doldurur. (Daha temiz su elde edersiniz)
  • Pompasız cihazlar 3 bar ve altında çok uzun süre çalışır ve tanka yeteri kadar suyu depo edemez filtrelerin erken tıkanmasına neden olur. Pompalı cihazlar 1,2 barda çalışabilmektedir.

Ankara Su Arıtma Cihazı Acil Teknik Servis

Ankara il merkezi için acil su arıtma cihazı arıza, montaj ve filtre değişimleri için Ethicwater su arıtma cihazlarından acil destek alabilirsiniz. Uzman ve işinde yetkili su arıtma servis personellerimiz, sizlere en iyi hizmeti, en kaliteli ürünler ile verecektir. Mesai saatleri dışında iletiş bölümündeki Whatsapp ve GSM numarası üzerinden acil olarak iletişime geçebilirsiniz.

Ankara su arıtma cihazı filtre değişimi ve filtre bakımları

Ankara’da ikamet bir kullanıcısınız ve su arıtma cihazınız var, su arıtma cihazınıza en kaliteli ürünler ile filtre değişim yaptırmak istiyorsunuz! Her bütçeye uyumlu su arıtma filtre değişim ve bakımları için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. Her marka su arıtma cihazı filtre değişim ve bakımları yapılmaktadır.

Ankara Su Arıtma Montaj Servisi

İnternetten bir su arıtma cihazı aldınız ya da su arıtma cihazınızı başka bir eve mi taşımak istiyorsunuz! Ankara’da su arıtma cihazı montajı yaptırmak için doğru yerdesiniz. Ethicwater su arıtma teknik ekibimiz sizlere hizmet vermekten gurur duyacaktır. Ankara ilimiz için su arıtma cihaz montaj ücreti ortalama fiyatı 150-200₺ arasında uzaklık mesafesine göre değişiklik gösterebilir.

Ankara Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi

Ankara ilimiz için en ideal su arıtma cihazı modeli Ethicwater’ın Argentium Inox paslanmaz kasa pompalı su arıtma cihazıdır. Ankara’da en kaliteli su arıtma cihazı satan firma Ethicwater su arıtma sistemleri firmasıdır. Ankara’da su arıtma cihazı montajı yapan firma Ethicwater su arıtma sistemleri firmasıdır, Ankara’da su arıtma filtre değişimi yapan firmalar arasında Ethicwater su arıtma sistemleri firması vardır.

Argentium inox su arıtma cihazı çevreye duyarlı patentli inox dış kasa tasarımı ile plastiği %50 oranında daha az kullanımı ile hem suyunuzu hem doğayı koruyan teknoloji ile üretilmiştir. Sıradan su arıtma cihazlarının neredeyse tamamı plastikten oluşmaktadır. Argentium su arıtma cihazı NSF standartlarını yerine getiren tamamı sertifikalı bileşenlerden ve filtrelerden oluşmaktadır. Çok Aşamalı Filtrasyon Teknolojisi ile ağır metal, tarım ilacı, bakteri ve diğer zararlı maddeleri %99 oranında suyunuzdan arındırır. Suyunuzu içerken, içiniz de içiminiz de rahat olur.

argentium su aritnma mutfak banneri scaled

Ethicwater Argentium motorlu su arıtma cihazı; Çok Aşamalı Sertifikalı Filtrasyon Teknolojisi ile ağır metal, tarım ilacı, bakteri ve diğer zararlı maddeleri %96 oranında suyunuzdan arındırır. Suyunuzu içerken, içiniz de içiminiz de rahat olur. Geniş su kapasitesiyle aileniz için ideal… 280 litre günlük su arıtma kapasitesi ile tüm ailenizin su ihtiyacını karşılar. 8 litre su tankı kapasitesi sayesinde sular kesilse bile sizi susuz bırakmaz.

Dünya Sağlık Örgütü tanımlarına göre içinde hastalığa neden olmayan, gözle görülmeyen kimyasalların bulunmadığı suya ‘güvenli su’, içinde yaşam için gerekli belirli oranda mineralleri içeren suya da ‘sağlıklı su’ denilmektedir.  Dünya Sağlık Örgütü (WHO 2003) Su Raporuna göre içme suyu en az 10 mg/l Magnezyum ve en az 20 mg/l Kalsiyum içermelidir.

Ethicwwater su arıtma cihazının 5 farkı

Argentium Su Arıtma Cihazı Filtreleri & Özellikleri

sediment banner scaled

Swun Chyan F-T33-12-Pp-Q 5 Micron sediment filtre sularda bulunan çözünmemiş askıda katı maddelerin (tortu, kum, çamur v.s.) oluşturduğu kirliliğe bulanıklık denir. Askıda katı maddelerin oluşturduğu kirliliği giderme, filtrasyon işlemi ile yapılmaktadır. Bu filtre suyunuzda bulunabilecek Partiküller, Kir, Tortu, Kum arıtımı için kullanılır. Argentium su arıtma cihazının 1. aşamama filtresi olup 6-12 ayda bir değiştirilmelidir. NSF/ANSI 42 sertifikasına sertifikalar menüsünden ulaşabilirsiniz.

Ethicwater Argentium Reverse Osmosis su arıtma cihazı filtre sisteminde ilk filtre sediment filtredir. Sediment filtre su arıtma cihazına gelen suyun ilk temizlendiği aşamayı oluşturur. Sediment filtrenin görevi hayati önem taşır. Sediment filtre suyun içindeki katı maddelerin su arıtma cihazındaki diğer filtrelere ulaşmasına engel olur. Sediment filtre %100 polipropilen malzemeden üretilmiştir.

karbon n banner scaled

F-T33-12-GAC-Q Hindistan cevizi kabuğundan imal edilmiş Granül aktif karbonlu (GAC) bir filtre , bazı kimyasalları, özellikle organik kimyasalları sudan çıkarmak için kullanılan filtrelere karbon filtre denir . GAC filtreleri ayrıca hidrojen sülfür veya klor gibi suya uygunsuz koku veya tat veren kimyasalları uzaklaştırmak için kullanılır. Swun Chyan F-T33-12-GAC-Q filtrenin ömrü ortalama 1 yıldır, süresi bitmiş filtreleri düzenli aralıklarla yenilenmesi gereklidir.

membran banner scaled

Dupont Filmtec BW60-1812-75 Ters ozmos, filtreleme işlemi sırasında suya basınç uygulanarak sudaki iyonları, molekülleri ve daha büyük parçacıkları içme suyundan uzaklaştırmak için yarı geçirgen bir membran kullanan bir su arıtma teknolojisidir mikropartiküllerin ve ağır metallerin ayrıştırılma işlemidir. Bilinen en etkin su arıtma yöntemine sahip olan ters ozmos su arıtma cihazları, önceki aşamalarda ayrıştırılması güç olan küçük boyutlu maddeleri sudan arındırma konusunda başarılıdırlar. FDA ve NSF uyumlu Dupont Filmtec membranın ömrünü 4 yıla kadar çıkmaktadır.

post banner scaled

Ethicwater FT-33-10-GAC-Q Post karbon filtreler yani tatlandırıcı filtrelerin içinde hindistan cevizi kabuğu bulunmaktadır ve içerisinde kimyasal barındırmaz. Su arıtma cihazlarında son filtre olarak yer alır ve suyun lezzetini bozmaması amacıyla kullanılan bir filtredir. Tatlandırıcı filtre yardımıyla suda herhangi bir acılaşma ve bozulma meydana gelmemekte olup suyun yapay olmayan tadını verebilmekte ve suyun acı tadını yok etmektedir. Tatlandırıcı filtre hiçbir şekilde kimyasal element bulundurmayıp yalnızca hindistan cevizi kabuğu ve toprağın altında var olan mineralleri içermektedir.

biocera banner scaled

Biocera A.A Filtre, suya kalsiyum, magnezyum, potasyum ve sodyum gibi mineralleri suya geri kazandırır bunların yanında suyun Hidrojen iyonlarını yükselterek suyun ph değerini 7,5 ve üzerine çıkarır aynı zamanda eklediği mineraller sayesinde 5ppm olan arıtma suyunu 20-30 ppm değerlerine kadar iletken hale getirir ve suyu saflıktan çıkarır ve insan sağlığı için faydalı bir su haline dönüştürür.

“İyi su, vücudumuzdaki zararlı maddeleri % 80’ini çıkararak sağlığımızı iyileştirir .” WHO

BIOCERA Antioksidan Alkali Su Filtreleri, temiz ve güvenli Alkali su içmenizi sağlar.

tank banner 1

Ethicwater PAE RO-122 sahip olduğu son teknolojik su arıtma cihazları ile sizlere sağlıklı çelik tank donanımı sunmaktadır. Cihazlardaki anti-bakteriyel özellikli, çift korumalı paslanmaz çelik su girişli tank sizlere güvenli içme suyu rahatlığı verir. İlk koruma; arıtılmış suyu böcek ve yabancı maddelerin istilasına karşı koruyan hava geçirmez sızdırmazlık paslanmaz çelik tank kapağıdır. İkinci koruma, bakteri ve alglerin oluşmasını önleyen ve sonuçta geleneksel plastik tanktan çok daha hijyenik olan çelik tanktır.

musluk likuan min scaled
ince tasarim bardak banner min

Argentium Su Arıtma Cihazının Her Aşaması Kalite ve Hijyen

Argentium Su Arıtma Cihazı’nın uzun ömürlü olması, şık tasarımı ve kolay kullanımının dışında kullanılan tüm parçalar kaliteli, dayanıklı ve hijyenik malzemelerden üretilmiştir. Ürünün kalitesi kullanıcı sağlığı için son derece önem taşır. Argentium Su Arıtma Cihazı ile şebeke suyunun sağlıklı, içilebilir suya dönüştürülmesi 5 farklı filtreleme sisteminden geçerek sağlanır.

  • Sediment Ön Filtre, kaba kirleri toplar.
  • Granül Aktif Karbon Filtre, klor ve diğer gazları tutar, suya berraklık verir.
  • Membran, ters osmoz (reverse osmosis) sisteminin kalbidir. Su molekülleri hariç su içindeki tüm olumsuz unsurları ayrıştırır.
  • Son Karbon Filtre, suya lezzet verir, tankta oluşabilecek kokuyu alır.
  • Mineral pH Filtre, Ters osmoz ile saflaştırılan suya gerekli mineraller doğal yolla ekler ve suyun pH değerini yükseltir.
Argentium su arıtma cihazında selenoid valf kullanılır

Argentium Su Arıtma Cihazı Filtre Değişim Maliyetleri

Argentium su arıtma cihazı filtreleri her yıl düzenli olarak komple, tam takım olarak değiştirilmesi tavsiye edilir. Su değerleriniz her ne kadar iyi olsa da hijyen bakımından yılda 1 defa yenilenmesinde fayda vardır.

Argentium su arıtma cihazı filtrelerini satın almak için bu yolu takip ediniz.

Argentium su arıtma cihazının filtreleri giriş suyunun kirlilik durumuna ve kullanılan suyun miktarına (5 Ton max.) göre değişim zamanları kısalabilir veya uzayabilir.

Filtrelerimiz üretim hatalarına karşı garantilidir. Kullanımdan dolayı zamanı bitmiş, deforme olmuş, tıkanmış filtreler garanti kapsamına girmez.

Ethicwater su arıtma sistemlerinin tavsiye etmediği veya farklı marka filtre kullanmanız Argentium su arıtma cihazının garanti dışı kalmasına sebep olduğu gibi, suyun lezzet ve tad bozukluğundan, oluşabilecek zararlardan Ethicwater sorumlu tutulamaz. Her zaman orijinal filtre tercih etmeniz, bütçeniz ve sağlığınız için önemlidir.

Tam Takım Filtre Seti Fiyatı: 1100₺

Argentium Filtre Değişim Zamanları ve Fiyatları

Ethicwater Argentium su Arıtma Cihazı Ürün Ölçüleri

argentium olculer min scaled

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir