Su Arıtma cihazı Ekipmanları, Su Analiz Cihazları, Su Arıtma Arızaları, Su Arıtma Cihazı Tavsiyeleri, Su Arıtma Sertifikaları

Su Arıtma Cihazı Alırken Hangi Marka Tercih Edilmeli

Suyun hem insan yaşamı, hem de diğer canlıların yaşamı için hayati bir önemi var. Bu yüzden suyun kalitesinin yüksek olması, aynı zamanda insan sağlığının da iyiye gitmesi anlamına geliyor. Şehirlerde kullanılan suyun çok da sağlıklı olmadığı artık herkes tarafından bilinen bir gerçek. Bu yüzden özellikle şehirlerde yaşayan insanlar tarafından su arıtma cihazları kullanılıyor. Çünkü su arıtma cihazları kullandığımız suyu daha sağlıklı bir hale getiriyor. Eğer siz de eviniz için bir su arıtma cihazı almak istiyorsanız, bunun için göz önünde bulundurmanız gereken bazı faktörler bulunuyor. Peki su arıtma cihazının sağlığa olan etkileri nelerdir? 

Su Arıtma Cihazlarının Sağlık Üzerindeki Etkisi

Su arıtma cihazları, sahip oldukları özelliklere göre suyu temizleme kalitesi bakımından farklılık gösteriyor. Yani nasıl bir su arıtma cihazı kullandığınız, suyun kalitesini de etkiliyor. Su arıtma cihazlarının suyun rengini, tadını ve kokusunu değiştirdiği kanıtlanmış durumda. Yani su içerisinde bulunan ve gözle görülemeyen, sağlık açısından zararlı olan tüm maddeler, su arıtma cihazları sayesinde arıtılabiliyor. Arıtma cihazları kullanmadan tüketilen suyun, arıtma cihazları kullanılarak tüketilen sudan daha sağlıksız olduğu, bilim insanları tarafından da ortaya konulmuş durumda. Bu yüzden uzman kişiler tarafından, şebeke suyunun tüketilebilmesi için su arıtma cihazları kullanılması öneriliyor.

Eğer çeşme suyu içilebilir bir halde değilse, insanlar genellikle dışarıdan su almayı tercih ediyor. Bu da ekonomik olarak bir külfet demek. Bu külfetten kurtulmak için de şebeke suyunu içilebilir hale getiren su arıtma cihazlarına yönelmek gerekiyor. Aynı zamanda su arıtma cihazları ile arıtılan su ile yemek yapabilir, sular kesildiğinde dahil su arıtma cihazlarının deposunda bulunan suyu kullanabilirsiniz. Tüm bu açılardan bakıldığı zaman, su arıtma cihazlarının evlerde kullanım açısından ne kadar önemli olduğu anlaşılmaktadır.

Su Arıtma Cihazı Alırken Hangi Marka Tercih Edilmeli

Su arıtma cihazı alırken köklü ve müşterilerine güven veren markalar tercih edilmelidir. Ethicwater, güven ve müşteri memnuniyeti söz konusu olduğunda akla ilk gelen markalardan biridir. Ethicwater güvencesi ile alacağınız ürünler ile sağlıklı su size çok yakın. Olası bir arıza durumunda su arıtma cihazlarımızda 2 yıl garanti, Ethicwater aynı zamanda tüm müşterilerine teknik servis hizmeti de sunmaktadır.

Eğer siz de tüm bu avantajlardan faydalanmak ve Ethicwater ürünleri gönül rahatlığı ile evinizde, yazlığınızda ve işyerlerinizde kullanmak isterseniz, hemen kendiniz için en uygun su arıtma cihazını seçebilir ve Ethicwater.com.tr internet sitesi üzerinden hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz. 

Su Arıtma Cihazlarında Servis Gerektiren Durumlar

Su arıtma cihazları her ne kadar hayatımızı kolaylaştıran cihazlar olsa da, zaman zaman dış etkenlere bağlı olarak sorunlar yaratabilir. Her zaman ortaya bir sorun çıkmasa bile, su arıtma sistemlerinin rutin kontrollerinin yapılmasında fayda vardır. Bu yüzden de bir su arıtma servisi ile çalışmak gerekebilir? Peki hangi durumlarda su arıtma servisi çağırmak gerekir ve hangi su arıtma servislerinden destek alınabilir?

Su Arıtma Cihazları İçin Hangi Durumlarda Servis Çağırmak Gerekir?

Su arıtma cihazları her ne kadar hayatımızı kolaylaştıran cihazlar olsa da, zaman zaman dış etkenlere bağlı olarak sorunlar yaratabilir. Her zaman ortaya bir sorun çıkmasa bile, su arıtma sistemlerinin rutin kontrollerinin yapılmasında fayda vardır. Nasıl ki evinizde bulunan tüm teknolojik cihazlar zaman zaman bakıma ihtiyaç duyuyorsa, benzer durum su arıtma cihazları için de geçerlidir. Bu yüzden cihazınızın herhangi bir sorun yaratmasını beklemeden, düzenli aralıklarla servise gösterilmesinde fayda vardır. Çünkü cihaz içerisinde bulunan filtreler uzun zaman kullanıma bağlı olarak yıpranabilir ve bu yüzden de değişmesi gerekebilir. Aynı zamanda su arıtma cihazları eğer uzun süre kullanılmadıysa, bu durumda yine bir filtre değişimi gerekebilir. Çünkü uzun zaman boyunca kullanılmayan cihazların içerisinde bulunan filtreler kuruyabilir ve bakteri üretebilir. Bu da cihazın temizlemeye çalıştığı suyun sağlıksız bir hale gelmesi demektir. Bu yüzden düzenli olarak yapılan filtre değişimleri, kullandığınız suyun daha sağlıklı bir hale gelmesine yardımcı olur.

Eğer yeni bir su arıtma cihazı aldıysanız ve henüz montajını gerçekleştirmediyseniz, bunun için de bir teknik servis ihtiyacı doğmaktadır. Çünkü su arıtma cihazlarının montajı her ne kadar basit gibi görünse de, aslında son derece kompleks bir işlemdir. Bu yüzden de profesyonel bir teknik servis tarafından gerçekleştirilmelidir. Eğer Türkiye’nin en güvenilir firmalarından biri olan Ethicwater aracılığıyla bir su arıtma cihazı sipariş ederseniz, sunmuş olduğumuz ücretsiz montaj ve teknik servis hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Su Arıtma Cihazları İçin Teknik Servis Çağırmak Neden Önemli?

Su arıtma cihazları hem basit, hem de oldukça hassas cihazlardır. Bu yüzden de basit gibi görünen herhangi bir sorunda bile, sorunu çözmek için kendiniz müdahalede bulunursanız, var olan sorunu daha büyük bir hale getirebilirsiniz. Bu da cihazın zarar görmesi ve aynı zamanda daha büyük ekonomik kayıplar anlamına gelmektedir. Tüm bunların yanında cihazınızı belirli bir süre boyunca kullanılamaz duruma getirebilirsiniz. Bu durum suyunuzun kalitesini etkiler ve bu da yeni sorunların ortaya çıkmasına sebep olur.

Tüm bunların dışında su arıtma cihazları yalnızca bu cihazların yapısını bilen profesyonel kişiler tarafından onarılmalıdır. Aynı zamanda herhangi bir arıza durumunda bu arızanın tespiti ve cihazın ihtiyaç duyduğu işlemler su arıtma servisi tarafından tespit edilmeli ve sipariş edilmesi ya da kullanılması gereken tüm malzemeler de yine söz konusu su arıtma servisi tarafından belirlenmelidir. Bu durum hem cihazın sağlığı hem de sizin sağlığınız açısından önem taşır. Eğer cihazınızla ilgili sorun yaşıyorsanız ve bu sorunla ilgili teknik servis hizmeti almak istiyorsanız, bunun için Ethicwater firmasını tercih edebilir, her sorun hakkında detaylı bilgi ve teknik servis talebinde bulunabilirsiniz.

Su Arıtma Cihazları Nereden Alınır?

Eğer herhangi bir su arıtma cihazı almak istiyorsanız, kullanım amacına bağlı olarak Ethicwater internet sitesi üzerinden ihtiyacınıza uygun bir su arıtma cihazı sipariş edebilirsiniz. Ethicwater, bu sektörde çok uzun yıllardan bu yana faaliyet gösteren bir firma olarak, bugün Türkiye’nin her noktasına hizmet götürebilmekte ve pek çok ürün ücretsiz kargo hizmeti ile ücretsiz montaj ve teknik servis hizmeti sunmaktadır. Ethicwater bugüne kadar üretmiş olduğu su arıtma cihazları, su arıtma filtreleri ve daha pek çok ürün ile kendisini kanıtlamış ve tüm Türkiye’de güven kazanmış bir firmadır. Hem üretim hizmeti, hem satış hizmeti, hem de su arıtma servisi hizmeti vermektedir.

Dolayısıyla eğer siz de söz konusu ürünlerden herhangi birine ihtiyaç duyuyorsanız, Ethicwater internet sitesi üzerinden gözünüz kapalı bir şekilde ve gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz. Eğer kafanıza takılan herhangi bir sorun olursa ya da merak ettikleriniz hakkında detaylı bilgi almak isterseniz, Ethicwater.com.tr internet sitesi üzerinde bulunan iletişim yöntemlerinden herhangi birini kullanarak bunu gerçekleştirebilirsiniz.

En Kaliteli Su Arıtma Cihazı Markaları

Son zamanlarda ülkemizdeki suyun kalitesinin düşmüş olması sebebiyle, insanlar evlerinde ve işyerlerinde su arıtma cihazları kullanmak yolunu tercih ediyor. Çünkü su arıtma cihazlarının hem ekonomik olarak, hem de tüketilen suyun kalitesi ile ilgili çok sayıda avantajı bulunuyor. Peki su arıtma cihazları nedir, nasıl çalışır, seçim yaparken hangi özellikleri göz önünde bulundurmak gerekir ve en kaliteli su arıtma cihazı markaları hangileridir? 

Su Arıtma Cihazları Nedir ve Ne İşe Yarar?

Evinizde kullanmış olduğunuz muslukların alt kısmına, tezgah altına yerleştirilen su arıtma cihazları, kullandığınız içme suyunun çok daha sağlıklı bir hale gelmesini sağlar. Aynı zamanda su arıtma cihazları ile arıtılmış olan bu suyu yemeklerinizde de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Çünkü su arıtma cihazları sayesinde su içerisinde bulunan tüm zararlı maddeler, kireç, toprak, toz ya da benzeri pislikler su içerisinden büyük ölçüde temizlenmiş olur. Aynı zamanda bu cihazlar su içerisindeki pislikleri temizlerken, bir yandan da su içerisinde bulunan ve insan vücudu için sağlıklı olan mineralleri de korur. Böylelikle hem pisliklerden arınmış, hem de daha kaliteli bir su içmiş olursunuz.

Su Arıtma Cihazı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bir su arıtma cihazı seçerken, ilk olarak göz önünde bulundurmanız gereken konu güvenirlilik, fiyat ve performans bilgisidir. Yani almış olduğunuz cihazdan bir yandan yüksek performans alırken, bir yandan da ürünün arkasında duran firmalardan alışveriş yapmak gerekiyor. Böylelikle çok kaliteli bir suya sahip olabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken bir diğer konu, sertifikalı cihazlara yönelmektir. 

Bir diğer konu, satın almış olduğunuz su arıtma cihazı içerisinde bulunan filtre sistemlerinin dünya standartlarında olması. Çünkü satın almış olduğunuz cihazdan maksimum performans almak istiyorsanız, bu cihazların dünya standartları göz önünde bulundurularak üretilmiş olması büyük önem taşıyor. Son olarak alacağınız cihazın bir üretici ve memnuniyet garantisi olması da oldukça önemli. Su arıtma cihazının kullanım ömrünün uzun olması gerektiği kadar, üretici tarafından memnuniyet ve iade garantisi ile birlikte, aynı zamanda garanti kapsamında teknik destek de sunması gerekiyor. Tüm bu koşulları yerine getirmiş olan ve bu özellikleri barındıran bir su arıtma cihazını gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

su arıtma cihazı

En Kaliteli Su Arıtma Cihazı Markaları

Bugün Türkiye’de su arıtma cihazlarının satışını gerçekleştiren çok sayıda firma bulunsa da, ne yazık ki bu firmaların her birine güvenmek doğru değil. Çünkü piyasa içerisinde yalnızca satış gerçekleştirirken, kullanıcılara hiçbir güvence ve destek sağlamayan firmalar da mevcut. Bu yüzden bir su arıtma cihazı alırken, seçeceğiniz marka konusunda ince eleyip sık dokumanız da büyük önem taşıyor.

Bu yüzden biz de, Türkiye’nin önce gelen su arıtma cihazı üreticilerinden biri olan Ethicwater markasını önermekteyiz. Çünkü Ethicwater hem tüm su arıtma cihazlarını ve filtre sistemlerini nsf standartlarında satmakla beraber, bugüne kadar yapmış oldukları ile ve müşteri memnuniyetini gözeten hizmet politikaları ile bir adım öne çıkıyor. Siz de Ethicwater marka su arıtma cihazları kullanarak pek çok avantaja sahip olabilirsiniz.

Su Arıtma Cihazlarının Ömrü Ne Kadardır?

Evlerimizde kullandığımız tüm cihazların belirli bir kullanım ömrü vardır. Bu ömrü tamamlayan cihazlar her an arıza yapabilmekte ve değiştirilmektedir. Su arıtma cihazlarının da belirli bir ömrü bulunmaktadır. Su arıtma cihazlarının ömrü kullanıma bağlı olarak 5 ile 10 yıl arasında değişebiliyor. Kullanıcılar, düzenli bakım ve filtre değişim işlemleri ile su arıtma cihazının ömrünü uzatabilmektedir. Günümüzde, şehirlerdeki evlerin büyük bir bölümünde su arıtma cihazları kullanılmaktadır.

Su Arıtma Cihazı Bakımları

Su arıtma cihazları, şebeke suyunun kaliteli bir şekilde temizlenmesini ve sağlıklı su haline getirilmesini sağlar. Metal kasa kullanılan modeller, dış etkenlere ve su kaçaklarına karşı daha dayanıklıdır. Su arıtma cihazlarının bakımları 6 ay ile 12 ay arasında yapılmalı ve filtre değişimleri gerçekleştirilmelidir. Cihazın ömrünü etkileyen en önemli husus, kullanılan filtrelerin zamanında değiştirilmesidir. Filtre değişimlerinde de alkali filtre özelliği olan orijinal ürünler kullanılmalıdır.

Su Arıtma Cihazının Ömrünü Etkileyen Hususlar

Hiçbir zaman su arıtma cihazları için ömrü şu kadardır denilememektedir. Montaj sonrası kullanım ve bakım işlemleri cihaz ömrünü etkileyecektir. Kullanım süresinin uzun olmasını etkileyen hususlar şunlardır.

  • Üretici garantisi
  • NSF onaylı filtre ve tank kullanımı
  • Firmanın hizmetlerinin kalitesi
  • Orijinal parça kullanımı
  • Düzenli bakımı

Su arıtma cihazlarının bakımlarının mutlaka, alanında uzman kişilere yaptırılması cihazın uzun ömürlü olması için çok önemlidir. Bakım ve filtre değiştirme işlemlerinde yapılacak yanlış işlemler cihazın kısa sürede bozulmasına neden olabilecektir.

Su Arıtıcısı Almadan Önce Bilinmesi Gerekenler

Her kullanıcı, çeşitli tavsiyelerle seçmiş olduğu su arıtıcı cihazını almadan önce kullanım süreci ve bakımları hakkında bilgi almalıdır. Ürün seçimi ve kullanımı hakkında bilgi almak isteyenler, cihazla ilgili tüm detaylar verilmektedir.

Kullanım yeri ve kullanacak kitle yapısına göre en uygun model seçenekleri sunuyor. Su arıtma cihazının daha uzun ömürlü olabilmesi için düzenli bakımların yanı sıra harici depolama işleminin kapasiteyi zorlayacak şekilde yapılmamasına dikkat edilmelidir.

Su Arıtma Cihazının Filtrelere Ne Zaman Değişir?

Su arıtma cihazlarının modellerine göre kullanılan filtre sayısı ve özellikleri birbirinden farklıdır. Her filtre suyun kalitesini artırabilmek için farklı işlemlerin yapılmasını sağlar. Suyun içerisindeki tüm tortuların ve zararlı maddelerin ayrıştırılması yapıldığı için filtreler belirli süre sonunda kirlenmeye başlayacaktır. Kirlenmenin, cihazın ömrünü ve suyun kalitesini etkilememesi için 6 ay kullanımdan sonra değiştirilmelidir.

Güvenli Montaj İşlemleri

Su arıtma cihazları yerine doğru montaj yapıldığı zaman güvenli kullanım sağlayacaktır. Tüm Türkiye geneline su arıtma cihazı montaj işlemleri ücretsiz yapılmaktadır. Montaj sırasında yanlış yapılacak her bağlantı ve işlem cihazın kullanım ömrünü etkileyecektir. Cihazın ömrünün daha uzun olabilmesi için montaj sırasında, manyetik kireç önleyici cihazın birlikte bağlantısının yapılması önerilmektedir. Üretici firma garantisi bulunan aparatların tamamı normal kullanım şartlarında uzun ömürlü olarak üretilmiştir.

Su Arıtma Cihazı Tavsiye

Su arıtma cihazlarını günlük yaşamda en pratik şekilde temiz içme suyu elde etmek için insanlar yaygın olarak kullanıyorlar. Yeni olarak bu ürünleri alacak bazı kişiler ise ürün seçimi konusunda bir kararsızlık yaşayabiliyor. Su arıtma cihazı tavsiye ve yönlendirmeleriyle ise tercihler çok daha rahat şekilde yapılabilir bir hale geliyor. Su arıtma sistemi kullanımı üzerine tecrübe sahibi olan birçok kişi, yerli ürünleri sıklıkla tavsiye ediyor. Eğer sizlerde yerli üretim kaliteli nitelikte cihazlara sahip olmayı istiyorsanız, sitemiz kategorilerindeki ürünlere bakabilirsiniz.

Burada üretici garantisi olan farklı donanımsal özelliklerde çeşitli ürünlerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bunlar arasından istediğinizi seçerek ürün siparişlerinizi verebilirsiniz.

Kaliteli Su Arıtma Cihazı Özellikleri

Arıtma cihazlarında tam bir temiz su performansının elde edilmesi için onların yeterince iyi kalite dinamiklerine sahip bulunması gerekir. Ürün satın alırken onların hangi teknik özellikleri bünyesinde barındırdığına bu noktada mutlaka dikkat edilmelidir.

  • Uygun bir Ph değerinde temiz su verebilmesi
  • Suyu yeterince mikrop ve zararlı diğer bileşenlerden başarıyla ayırabilmesi
  • Uzun süreli kullanımda iyi bir dayanıklılık performansına sahip olması
  • Filtre sisteminin etkin bir şekilde verimlilikle çalışabilmesi
  • Bakım ve kurulumunun yeterince kolay olması
  • Sertifikalı olması
  • NSF onayı bulunmalı
  • WQA uyesi olmalı

Genel olarak tercih edilecek su arıtma cihazlarının bu türden bazı özelliklere sahip olması istenir. Sitemizde bu niteliklerin her birini bünyesinde barındıran iyi tasarımda ürünler mevcuttur. Alkali filtre kullanımı özelliği bulunan sistemlerimiz de vardır.

Su Arıtma Cihazı Montaj İşlemleri

Su arıtma cihazlarının satın alındıktan sonra kurulumlarının da daima eksiksiz ve başarılı bir şekilde yapılması gereklidir. Çünkü yanlış bir bağlantı ilgili cihazın istendiği gibi çalışmasının önünde bir engel oluşturur. Bizler ürün satışından sonra da müşterilerimize en iyi kapsamda ihtiyaç olan destekleri sorunsuz verebiliyoruz. Tüm Türkiye’ye ücretsiz montaj hizmetlerimizi güvenle sunabiliyoruz.

Su Arıtma Cihazı Kalite Belgeleri

Temiz içme suyu elde etme ihtiyacını karşılamak için satışa sunulan cihazların mutlaka ilgili kalite standardı belgelerine de sahip olmaları gereklidir. Çünkü bu belgeler bu cihazların ne derece güvenilir olduğunu açıkça ortaya koyarlar.

Sitemizden temin etme imkânınız bulunan su artma cihazlarımız NSF, WQA, FDA ve CE belgeli filtre ve tank sistemleriyle satışa sunuluyorlar. Üretim konusunda gerekli onayları alarak tasarlanan cihazlarımızı güvenle sizlerin de kullanabilmesi mümkündür.

Su Arıtma Filtre Fiyatları

Su Arıtma Filtre Fiyatları

Su Arıtma Cihazı Filtre Değişimleri

Ürün tavsiyesinde bulunurken insanlar daima bakımları kolay şekilde yapılabilen cihazların tercih edilmesini öneriyorlar. Özellikle filtre değişimi işlemlerinde rahatça bir çalışma imkânı veren cihazlar kullanımda iyi bir memnuniyet sağlıyor. Tavsiye ile satın alınan cihazların filtre bakımı işlemlerini her kullanıcının mutlaka 6-12 aylık süre zarflarında yaptırması önem arz ediyor. Ethicwater olarak farklı fiyat ve servis ücretlerine maruz kalmamanız için, internet sitemizden montaj dahil filtre setlerini sunuyoruz. Ödemenizi internet sitemizden yapıyorsunuz, servisimiz gelip filtrelerinizi değiştiriyor. Tekrar servis ve montaj ücretini düşünmeniz gerekmiyor.

Su Arıtma Cihazı Fiyat Seviyeleri

Çeşitli yaşam ortamlarında insanların rahatça kullanabilmeleri amacıyla tasarlanan su arıtma cihazları, fiyatları bakımından birtakım değişkenliklere sahip olabiliyor.

İlgili ürünlerin dış çevresinde nasıl bir malzeme yapısı var, iç mekanizma sistemlerinin çalışma dinamikleri gibi unsurlar fiyatların belirlenmesine olanak veriyor.

Sitemizde fiyatları oldukça uygun, metal kasa kullanımı olan dayanıklı şekilde tasarlanmış kaliteli ürünler vardır. İsterseniz bu sistemler konusundaki satın alım işlemlerinizi sitemizden yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir