Su Arıtma Cihazı

Kaliteli Su Arıtma Cihazı

Kaliteli Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi

Kaliteli Su Arıtma Cihazı, Temiz suya erişim, bazı gelişmekte olan ülkelerin çoğunlukla eksikliğini çektiği bir olanaktır. Temiz su olmaması, bu bölgelerdeki insanların günlük hayatlarını gerçekleştirememesine ve hijyen eksikliğine bağlı hastalıklara daha hızlı maruz kalmalarına neden olur. Teknolojik gelişmeler, gelişmekte olan ülkelerin güvenilir ve temiz suya ulaşmalarına yardımcı olacak su arıtma cihazlarının sürekli geliştirilmesini sağlamıştır.

Seramik su filtreleri, yani bir diğer adıyla kil çömlek filtreleri, temel olarak kil, talaş ve gümüş karışımı ile oluşturulmuştur. Bu filtreler dört parçadan oluşur: kapak, hazne, filtre elemanı ve su çıkışı sağlayan musluk. Kil ve talaş bir ağ yapısı oluşturmak üzere birleştirilir ve daha sonra kolloidal gümüş ve su ile karıştırılır. Bunun sonucunda, filtreleme işlemi sırasında sadece gümüş gözeneklerin kalmasını sağlayacak şekilde 1000 santigrat dereceye kadar ısıtılır. Kolloidal gümüş, filtre elemanından geçerken hastalıklarla ve bakterilerle mücadele eden bir madde olarak işlev görür. Her bir filtre, saat başı iki ila dört litre suyu filtreleyebilir. Filtre, bakterileri etkili bir şekilde ortadan kaldırma kapasitesine sahip olduğu için, kullanıcılar suyu doğrudan akarsulardan veya göletlerden filtreleyebilirler. Bir filtre, değiştirmeden beş yıla kadar kullanılabilir.

UV ışınları ile çalışan su filtreleri, hafif ve taşınabilir olmalarıyla dikkat çekerler. Bu cihazlar, bir su şişesi büyüklüğünde olup kirli suyu sadece iki dakika içerisinde filtreleyebilirler. İyot veya klor tabletleriyle suyu arıtmak bir saate kadar sürebilirken, UV ışınları daha hızlıdır. Hem ultraviyole ışınları hem de mikron boyutundaki su filtresi, su içindeki bakterilerin %99,9’unu yok edebilir.

Gelişmekte olan ülkeler için özel olarak tasarlanan bir başka cihaz ise, hamster şeklinde tasarlanmış bir güneş topudur. Bu cihaz, suyu güneş ışığı ile arındırır. Top öncelikle suyu güneş ışığı ile ısıtır ve bu süreçte bakterileri sudan ayırır. Sonuçta oluşan buharlaşma süreci, içilebilir yoğuşmayı oluşturur. Güneş ışığına erişimi olan bir yerde, bu cihaz üç litre suyu depolayabilir.

Kaliteli Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi

Kaliteli Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi, Evine veya işyerine su arıtma cihazı taktırmayı planlayanlar, en iyi su arıtma cihazı hangisi merak etmektedir. Sağlıklı suya ulaşmanız için yüksek müşteri memnuniyeti sağlamış ve aynı zamanda cebinizi düşünen tasarruflu ev tipi su arıtma cihazları tavsiye listesi hazırladık.

Listemizde en çok tercih edilen su arıtma cihazları, özellikleri ve su arıtma cihazı yorumları yer almaktadır. Eğer siz de su arıtma cihazı tavsiyesi arıyorsanız listemize göz atabilir, beğendiğiniz ürünü kolayca satın alabilirsiniz.

su aritma alirken dikkat edilmesi gerekenler

Su arıtma cihazı alırken nelere dikkat etmeliyiz?

En iyi su arıtma cihazı 

En iyi su arıtma cihazı

Kaliteli Su Arıtma Cihazı Tavsiyesinde Ternion Dijital göstergeli inox su arıtma cihazı çevreye duyarlı patentli inox dış kasa tasarımı ile plastiği %50 oranında daha az kullanımı ile hem suyunuzu hem doğayı koruyan teknoloji ile üretilmiştir. Sıradan su arıtma cihazlarının neredeyse tamamı plastikten oluşmaktadır. Ternion su arıtma cihazı NSF standartlarını yerine getiren tamamı sertifikalı bileşenlerden ve filtrelerden oluşmaktadır. Çok Aşamalı Filtrasyon Teknolojisi ile ağır metal, tarım ilacı, bakteri ve diğer zararlı maddeleri %99 oranında suyunuzdan arındırır. Suyunuzu içerken, içiniz de içiminiz de rahat olur.

Ternion Su Arıtma Cihazı Dijital Göstergenin Faydalı 

Ternion Su Arıtma Cihazı Dijital Göstergenin Faydalı

Kaliteli Su Arıtma Cihazı Ternion Su Arıtma Cihazı Genel Özellikler

  • Tezgahaltı Kullanım
  • Patentli Paslanmaz Gövde
  • 280 lt (75 GPD) Günlük Su Arıtma Kapasitesi
  • Çok Aşamalı Filtresyon Teknolojisi
  • 8 lt (2.2G) Su Tank Kapasitesi
  • NSF Onaylı Musluk
  • Dijital Gösterge
  • Filtre Takip Sistemi
  • Kaçak Su Sensörü
  • Su Analiz Ekranı (TDS metre)
  • Biocera Filtre

Kaliteli Su Arıtma Cihazı Ternion Su Arıtma Cihazı Ebatlar & Ağırlık

  • Ürün Boyutları: Y37 x U46 x G12.5 cm
  • Tank Boyutları: Y37 G24 cm
  • Net Ağırlığı (Cihaz): 10 Kg
  • Net Ağırlığı (Tank): 3 Kg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir