Su Arıtma Cihazı

Evde Su Arıtmanın Maliyeti

Evde su arıtmanın maliyeti

Evde Su Arıtmanın Maliyeti, Ev kullanımı için su arıtma sistemleri, Ev kullanımı için su arıtma sistemleri genellikle çeşitli filtreleme prosedürlerini ve ters ozmoz tekniklerini kullanır. Bu sistemler, 5 bardak kapasiteli basit bir sürahi modelinden tüm evin su ihtiyacını karşılayabilecek kompleks bir sisteme kadar farklılık gösterebilir. Musluğa monte edilen su arıtma cihazları, filtreleme tekniğini kullanır ve genellikle uygun maliyetli bir seçenektir. Ancak bazı modeller, markalarına ve ek özelliklerine bağlı olarak, örneğin çoklu filtreler veya filtrelenmiş suya meyve aroması eklemek gibi, daha yüksek maliyetlere sahip olabilir. Musluğa monte edilen filtreler çoğunlukla, her ne kadar tüm musluk tiplerine uymasa da, standart bir mutfak musluğuna kolaylıkla takılmak üzere tasarlanmıştır.

Tezgah üstü modeller, standart bir mutfak musluğuna direkt olarak bağlanırken, filtreleme birimi tezgahın üzerinde yer alır. Lavabo altı modellerde ise, filtreleme birimi, lavabonun altındaki dolapta gizlenmiştir. Bu cihazlar genellikle filtreleme veya ters ozmoz arıtma tekniklerini kullanır ve kurulumu genellikle tesisat hatlarına bazı müdahaleler gerektirir. Kurulum süresi iki ila dört saat arasında değişir ve genellikle boru bağlantılarının lehimlenmesi gibi temel ve orta seviye tesisat işlemlerini içerir.

Evde Su Arıtma Cihazlarının Faydaları

Bütün bir evi kapsayan su arıtma sistemleri, suyu ana borudan evinize girmeden önce filtreler. Bu sistemler filtrelemeyi ve ters ozmoz işlemini içerebilir, ayrıca su yumuşatıcıları, tankısız su ısıtıcıları ve diğer su arıtma veya dağıtım cihazları da dahil edilebilir. Bu cihazların maliyetleri, geniş çapta bir karşılaştırma yapıldığında genellikle ekonomik olarak kabul edilir. Yedek filtreler veya kartuşların fiyatları, sürahi veya musluğa monte edilen modellere göre önemli ölçüde değişiklik gösterebilir.

En iyi su arıtma cihazı kategorisinde Evde Su Arıtmanın Maliyeti Platinum Su Arıtma Cihazı

Platinum inox su arıtma cihazı çevreye duyarlı patentli inox dış kasa tasarımı ile plastiği %50 oranında daha az kullanımı ile hem suyunuzu hem doğayı koruyan teknoloji ile üretilmiştir. Sıradan su arıtma cihazlarının neredeyse tamamı plastikten oluşmaktadır. Platinum su arıtma cihazı NSF standartlarını yerine getiren tamamı sertifikalı filtrelerden oluşmaktadır. Çok Aşamalı Filtrasyon Teknolojisi ile ağır metal, tarım ilacı, bakteri ve diğer zararlı maddeleri %99 oranında suyunuzdan arındırır. Suyunuzu içerken, içiniz de içiminiz de rahat olur.

Platinum su arıtma cihazı motorsuz model olup hidroforlu evler için ve su basıncı yüksek yerler için idealdir. Su basıncınız düşük (tazyikli değil) ise bu ürünün daha gelişmiş versiyonu olan tamamı NSF sertifikalı Argentium su arıtma cihazı tercih edilmelidir.

Platinum Su Arıtma Cihazı 

Platinum Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Platinum Su Arıtma Cihazı Genel Özellikler

  • Tezgahaltı Kullanım
  • Patentli Paslanmaz Gövde
  • 280 lt (75 GPD) Günlük Su Arıtma Kapasitesi
  • Çok Aşamalı Filtresyon Teknolojisi
  • 8 lt (2.2G) Su Tank Kapasitesi
  • Paslanmaz Inox Musluk

En İyi Su Arıtma Cihazı Platinum Su Arıtma Cihazı Ebatlar & Ağırlık

  • Ürün Boyutları: Y37 x U40 x G9.5 cm
  • Tank Boyutları: Y37 G24 cm
  • Net Ağırlığı (Cihaz): 10 Kg
  • Net Ağırlığı (Tank): 3 Kg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir