Su Arıtma Cihazı

Neden Ethicwater Su Arıtma Cihazı Tercih Etmeliyim?

Temiz su

Ethicwater Su Arıtma Cihazı, Bunun için pek çok sebep sayabiliriz. Ancak bunlardan en önemli 6 tanesini sıralıyoruz. Tüm sebepler için genel ve teknik özellikleri detaylıca inceleyebilirsiniz.

  1. Yüksek pH değerine sahip, yüksek kaliteli su içersiniz.
  2. Az yer kaplar ve çok kolay kurulur.
  3. Depolama haznesi çeliktir.
  4. Paslanmaz çelik inox gövde,
  5. Antioksidan mineralli su üretir
  6. NSF standartlarına uygundur.

Ternion su arıtma cihazı %100 yerli sermaye ile ithal parçalar ile Türkiye’de üretilmiştir. Bir parçası değil tüm parçaları NSF ve WaterQuality onaylıdır. Kullanılan organik ham madde plastik numarası PP5’dir. Organik su arıtma cihazı 7,5-9,5 alkali su üretimi sağlar. FDA onaylı doğal mineralli ev tipi su arıtma cihazı, doğal taşları sayesinde suya eşsiz en faydalı mineralleri doğal yollardan suya ekler ve kaliteli su üretimi sağlar.

En iyi su arıtma cihazı

Ethicwater Su Arıtma Cihazı

Ethicwater Su Arıtma Cihazı Ev tipi su arıtma cihazı nasıl çalışır?

Ev tipi su arıtma cihazı içerdiği filtre sistemleri ile suyun filtre edilip arıtılmasını sağlamaktadır.

Ethicwater Su Arıtma Cihazı Ev tipi su arıtma cihazı ne işe yarar?

Ev tipi su arıtma cihazı şebeke suyunu arıtarak, yüksek pH değerine sahip, kaliteli ve lezzetli içilebilir su elde etmenizi sağlamaktadır.

Ev tipi su arıtma cihazı ömrü ne kadar?

Ev tipi su arıtma cihazı 10 yıl problemsiz çalışmaktadır.

Ev tipi su arıtma cihazı nasıl takılır?

Ev tipi su arıtma cihazı bağlantı aparatı musluk ve diğer tüm aparatlarıyla tezgâh altına kolaylıkla montajı yapılır.

Ethicwater Argentium Su Arıtma Cihazı Mutfak Montaj görüntüsü

Ethicwater Su Arıtma Cihazı

En Çok Tercih Edilen Su Arıtma Cihazı Hangisi?

Su arıtma cihazı ev kullanımı için uygun hale geldiğinden beri popülerliğini sürdürüyor. Normalde dışarıdan satılan alınan ve pet şişelerle gelen su ile kıyaslandığında pek çok kişiye göre daha tatlı bir içime sahip oluyor. Ki bu kişisel damak zevkinin ötesinde yapılan standart testlerde de ortaya çıkan bir sonuç olarak görülüyor.

Özellikle en çok tercih edilen su arıtma cihazı açısından farklı modeller arayanların bu test sonuçlarını baz aldıkları aşikâr. Temel anlamda şebekeden gelen ve bazı farklı organizmaları ya da bakterileri içerisinde barındıran suyu filtreleyen bir sistemdir. Oldukça kullanışlı olduğu gibi ekonomik olduğunu da söylemek gerek. Çünkü pet şişeler ile alınan suların maliyeti göz önüne alındığında su arıtıcısı kullanmanın maliyeti çok daha makul düzeydedir.

Eskiden tezgâhın üzerinde yer alan büyük bir yapı olduğundan dolayı estetik bir görünüm olmadığını savunan büyük bir kitle vardı. Ancak tasarımsal gelişmeler ve teknolojik atılımlar neticesinde artık su arıtma cihazları daha çok tezgâh altı olarak karşımıza çıkıyor. Bu noktada da dışarıdan bakıldığında ekstra bir arıtıcı parça görülmüyor. Yalnızca suyu musluktan almamıza yarayan tesisat tezgâhın üzerinde yer alıyor. Tüm tertibat ve mekanik donanım ise tezgâhın altına konumlandırılıyor.

Ethicwater Platinum Su Arıtma Cihazı Ölçüleri

Ethicwater Platinum Su Arıtma Cihazı Ölçüleri

Ethicwater Ev Tipi Su Arıtma Cihazı Modelleri

Ethic water su arıtma modelleri; Ternion, Argentium, platinum ve Murican olmak kaydıyla 4 adet modeli vardır. Evde su arıtma cihazı kullanmak istediğinizde karşınıza pek çok farklı model çıkabilir. Bu modellerin birbirleri ile arasındaki farklılıklar kapasite, filtre sayısı ve fonksiyonel özelliklerdir. Dolayısıyla bu özellikler neticesinde de fiyat konusunda farklı skalalara rastlayabiliriz. Size uygun olan fiyat aralığını bulduğunuzda bu segment içerisinde yer alan en iyi su arıtıcısını bulabileceğinizi garanti edebiliriz. Çünkü prensip olarak cihazların yaptığı işlem aynı işlemdir. Yalnızca bazı modellerde filtre sayısı fazlayken bazıları daha yüksek kapasiteli bir arıtma yapabilirler.

Yine aynı şekilde bazı su arıtma cihazları içerisinde tatlandırıcı filtre barındırabilirler. Bu tarz bir filtrelemeden geçen suyun gerçekten çok daha lezzetli bir içim kalitesi yarattığı kanıtlanmıştır. Fakat bu filtreye sahip olmayan ya da daha az filtre sayısıyla sunulan modellerin işlevsiz olduğunu düşünmemek gerekiyor. Çünkü suyun arındırılarak insan sağlığına uygun pozisyona getirilmesi için temel donanım tüm cihazlarda aktif olarak yer almaktadır.

Ethicwater Su Arıtma Cihazı, Kişisel tercihlerinize bağlı olarak hangi modeli seçeceğinize karar vermeden önce mutfağınızın ölçülerini de baz almanız gerek. Çünkü bu aşamada tezgâh altı modeller kapaklı bölmelerin arka kısmına konumlandırılacak. Dışarıdan görülmeyecek olmasına rağmen burada bir alana ihtiyaç duyacak. Yine de en çok tercih edilen su arıtma cihazı modelleri bu yapıya sahip olsa da halen daha tezgâh üstünde konumlanan modelleri tercih edebilirsiniz.

Su Arıtma Cihazları Çalışma Prensibi Nedir?

Bir su arıtma cihazının çalışma prensibi açısından oldukça karmaşık bir yapısı vardır. Makineler dört farklı filtreleme sistemine sahip olabilirler. Bu kapsamda da farklı modeller, farklı fiyatlar ve işlevler birbirinden bağımsızdır. Alacağınız modele göre bu aşamaların bir kısmını sunabilir. Su arıtma cihazı almadan önce çalışma prensibini merak ediyorsanız şöyle bir yol haritası çizilebilir.

Ethicwater Su Arıtma Cihazı Ön Filtreleme

Ön filtreleme sistemi her su arıtıcı işin var olan bir filtreleme sistemidir. Amacı makro boyutta pisliklerin, dışarıdan gelen partiküllerin sudan arınmasıdır. Buna küf, tortu ya da yabancı bir cisim dâhil edilebilir. Filtre 5 mikron boyutundadır ve suyu pisliklerden arındığı için tek bir filtreleme ile dahi berraklaşma sağlamaktadır.

Ethicwater Su Arıtma Cihazı Aktif Karbon Blok Filtreleme

Musluk suyunun daha garip koktuğunu hemen hemen herkes söyler. Bunun ana sebebi içerisine karıştırılan kimyasallardır. Başta klor olmak üzere şebeke suyunda pek çok kimyasal bulunur. Bu kimyasalları arındırmak içinse su arıtma cihazları karbon blok filtre kullanır. Su bu filtreden geçerken tüm kimyasallarından ayrıştırılır. Dolayısıyla filtreden çıkan su o garip kokusundan arınmış, kimyasal içermeyen saf bir su olmaya bir adım daha yaklaşmış olur.

Ethicwater Su Arıtma Cihazı Spun Filtreleme

En çok tercih edilen su arıtma cihazı modellerinin tamamında gördüğümüz bir filtre türü olarak spun filtre es geçilemez. Çünkü suyun içerisindeki en mikro partikülleri yakalamak ve bunları sudan ayırmak için tasarlanmıştır. 1 mikron ölçüsüyle hiçbir partikül suyun içerisinde kalamaz. Böylece saf su son aşamalara doğru ilerler.

Ethicwater Su Arıtma Cihazı Membran Filtreleme

Membran filtre ile suyun içerisindeki zararlı maddeler oluşturulan basınçla ayrıştırılır. Bunun yanı sıra yararlı maddelerin suyun içeriğinde kalması sağlanır.

Ethicwater Su Arıtma Cihazı Tatlandırıcı Filtreleme

Su arıtma cihazları son aşamada ise tamamen saf bir hale gelmiş, tüm yabancı etkenlerden arınmış suyu tatlandırıcı filtreden geçirir. Arıtıcıdan içilen suyun çok daha lezzetli gelmesinde önemli bir rol oynar.

Su Arıtma Cihazları Ne Kadar Güvenilir?

Şebeke suyunu arındırmak ve pet su almak yerine mevcut suyu kullanılabilir hale getirmek için su arıtıcı cihazı almak isteyebilirsiniz. Muhtemelen aklınızda pek çok soru işareti var ve bunların başında da güvenilirliği geliyor. Burada suyun tamamıyla saflaştırılması, kimyasallardan ve yabancı partiküllerden arındırılması noktasında sorun yaşamanız mümkün değil.

Yine de su arıtma cihazı fiyatları arasında seçim yaparken marka tercihinizi belirli bir standarda göre yapmanız tavsiye edilir. Çünkü bu aşamanın ardından arıtıcı ile ilgili bir sorun yaşadığınızda, yedek parçaya ihtiyaç duyduğunuzda ya da garanti durumu söz konusu olduğunda muhatap bulabilmeniz önemlidir.

Günümüzde çok sık karşılaşılan sorunlardan birisi değişmesi gereken filtreleme parçalarının yenilerinin bulunamaması ya da yedek parça tedarik zincirinin olmamasıdır. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için güvenilir ve sektöründe tecrübeli markalara yönelmeniz önerilir.

Arıtılmış Şebeye Suyu Musluk

Su Arıtma Cihazının Avantajları Nelerdir?

En çok tercih edilen su arıtma cihazı Ternion tercih ettiğinizde muhtemelen çoğu insanla aynı memnuniyete sahip olabilirsiniz. Burada çoğunluğun tercih etmesinin ana sebep fonksiyonel bir kullanım sunmasından dolayıdır. Filtreleme ekipmanları, filtre sayısı, arıtılmış suyun saflık derecesi, ürünün sahip olduğu sertifikalar ve test sonuçları karar verme sürecinizi etkileyebilir. Bu bağlamda ihtiyaçlarınızı belirleyip bu ihtiyaçları karşılayabilecek bir marka seçmeniz ayrıca önem arz etmektedir. Ethicwater Su Arıtma Cihazı

Çünkü su arıtma cihazları temel anlamda pek çok alanda kullanılabilmektedir.  Bunlar arasında ev tipi, ofis tipi, bina girişi, endüstriyel ve akvaryum arıtma işlemleri ilk akla gelenlerdir. İhtiyaç duyduğunuz alana göre en uygun olan cihazı tercih etmek sizin için faydalı olacaktır. Hem kullanım yoğunluğu hem de alacağınız sonuç ve performans bu doğru seçime bağlıdır.

Su arıtma cihazı kullanmanın en büyük avantajı içmek için hazır su almanıza gerek kalmamasıdır. Hem ev tipi cihazlarla daha düşük hacimli kullanımlarda hem de işyerleri için tasarlanan büyük kapasiteli cihazlarda daha kalabalık ortamlarda lezzetli, temiz ve saf su sağlanabilir. Çok daha düşük maliyetlerle daha iyi bir su içmek her insanın en doğal hakkıdır.

Belirli bir süre kullanıldıktan sonra filtrelediğiniz su miktarı dışarıdan pet olarak alabileceğiniz su miktarının fiyatından çok daha makul bir seviyeye ulaşacaktır. Böylece evinizde güvenli bir biçimde arıtım yaptığınız için temel yaşam kaynağımız olan suyu en lezzetli şekilde tüketmeye güvenle devam edebileceksiniz.

NSF Sertifikası Nedir?

Uluslararası sağlık kuruluşu tarafından firmamız ürünleri %100 sertifikalanmıştır. Hemen nsf.org web sitesi üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Ev tipi su arıtma cihazı nedir?

Ev tipi su arıtma cihazı, genel olarak düşük bütçeli evlerde ve işyerlerinde tesisat suyunu filtre etmek için kullanılan mini su arıtma sistemleridir.

2022 ev tipi su arıtma cihazları fiyatları ne kadar?

Ev tipi su arıtma cihazları fiyatları 4000 TL’den başlayıp 9000 TL’ye kadar yükselebilmektedir.

Ev tipi su arıtma cihazı kaç aşamalı olmalıdır?

Ev tipi su arıtma cihazı için tavsiye edilen minimum filtre sayısı 3, 4, 5 aşama olmalıdır. Böylece daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna sahip olursunuz.

Hangi marka ev tipi su arıtma cihazı almalıyım?

Bulunduğunuz bölgede akan suyun basıncına göre tercih yapmalısınız, eğer suyunuz basınçlı ise pompasız su arıtma cihazı markaları tercih edilmeli, basınsız ise pompasız su arıtma cihazı markaları tercih edilmelidir.

Ev tipi sağlıklı su arıtma cihazı hangisi?

Sağlıklı su arıtma cihazları osmos sistemi kullanılarak üretilen membran filtre sistemi ile bakteriyel arıtma yapan Ternion su arıtma cihazı sistemlerdir.

Su arıtma cihazı alırken nelere dikkat etmeliyim?

İlk olarak satış sonrası servis desteği, nsf ve water quality sertifikasının olup olmadığına, faturalı satış yaptığına dikkat etmeniz gereklidir.

Ethicwater Su Arıtma Cihazı, Ev Tipi Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2022

Kampanyalı fiyatımız ve üstün özellikleri ile kaliteli su arıtma sağlayan cihazlarımız ile tanışmaya hazır mısınız? WTHIC WATER Pompasız POMPALI Su Arıtma Cihazı Teknik Özellikler:

– Kapalı Kasa ve Şık Görünümlü Su Arıtma Cihazı

– 75, 100, 200, 400 GPD Membran Teknolojisine Sahip

– NSF Onaylı Filtrelere Sahip

– NSF Onaylı 8 Litre Su Depolama Tankına Sahip

– 4,5 Filtrasyon Aşamasına Sahip

– Mutfak Tezgâh Altında Azami Yer Kaplar

– Doğayı Korur – Elektrik Gerektirmez

– Günlük 280 Litre Su Üretimi Sağlar

– 2 Yıl Garanti

– 10 Yıl Yedek Parça Bulundurma Garantisi

Ev Tipi Su Arıtma Cihazı Filtre Değişimi

Kullanmış olduğunuz su arıtma cihazları, set olarak uzun ömürlüdür. Ama filtre sistemleri belirli bir ömürleri bulunmaktadır. Bu aşamadan sonra filtrelerin mutlaka yetkili servis personeli tarafından değiştirilmelidir. Bu filtre değişimi yapılırken cihazından rutin bakımı ve temizliği yapılmalıdır. Ev Tipi Su Arıtma Cihazı Filtre değişimi için, ürün marka model fark etmeksizin bize ulaşabilirsiniz. Kaliteli ve garantili çözümler için servis ve müşteri temsilcilerimiz sizleri bekliyor.

Ethicwater Su Arıtma Cihazı Ev Tipi Su Arıtma Cihazı Fiyatları

Tamamen değişkenlik gösteren fiyat politikasına sahip olan su arıtma cihazı sektörü, ürün ve markaya göre değişik fiyatlar bulabilirsiniz. Firmamız belirli fiyat politikası ile hareket eder. Mevcut dolar kuruna göre ortalama en iyi fiyatları müşterilerimizle buluşturuyoruz.

  • Pompalı Su Arıtma Cihazı – 5000 TL – 8000 TL
  • Pompasız Su Arıtma Cihazı – 4000 TL – 5000 TL
  • Dijital Su Arıtma Cihazı – 7000 TL – 12000 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir