Su Arıtma Cihazı, Su Arıtma Cihazı Tavsiyeleri, Uncategorized

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı 2023

Doktorların tavsiye ettiği su arıtma cihazı, Dünyada ve Türkiye’de temiz içme suyuna ulaşmanın ucuz yolu olarak pek çok kişinin başvurduğu bir yöntem de su arıtma cihazlarıdır. Temiz ve kusursuz bir su elde etme amacıyla kullanılan ucuz ve sertifikasız su arıtma cihazları sağlığımız için sakıncalı olabilir. “Suyu temizlemekten ziyade sağlık için yararlı olan tüm mineral ve bileşenleri de yok ediyor” ve kanserojen plastik malzemeleri ve diğer filtre medyaları kullanan ucuz ve sertifikasız su arıtma cihazlarından sağlınız için uzak durmanız gerekiyor. Ucuz su arıtma cihazları aynı zamanda kısa ömürlü olup ileride sizlere yüksek bakım maliyetleri ve su baskınları gibi çeşitli zararlar verebilmektedir.

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı

Ucuz ce sertifikasız arıtma cihazları sudaki zararlı kimyasal ve mikrobiyolojik içerikleri filtrelerken, sağlıklı vücut işlevleri için gerekli olan suda çözünmüş bulunan belli başlı mineralleri de sudan uzaklaştırıyor.  Tüm bu zararlardan etkilenmemeniz için NSF ve FDA standartlarında filtre kullanan ve FDA onaylı mineral pH filtresi kullanan su arıtma cihazlarını kullanmanızı tavsiye ederiz.

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı Hangileri

Uzm. Dr. Ender Şaraç (Sağlıklı Yaşam Uzmanı): Şu an arıtma suyu içiyorum. Hem iş yerinde hem evimde arıtma cihazım var. Filtresini kontrol ediyorum. Bu konu netleşene kadar imkânı olanlar evlerine iyi ve güvenilir bir filtre cihazı taktırabilirler.

Doktorların tavsiye ettiği su arıtma cihazı, sağlık denince akla gelen ilk cihazlardan biridir. Vücudumuz için en gerekli olan su, arıtıldığı zaman sağlıklı hale gelmektedir. Aksi halde musluk suları sağlığımızı her zaman tehlikeye atmaktadır. Bilindiği üzere doktorların tavsiyesi ile günde en az 2,5 litre su içmemiz gerekir. 2,5 litre suyu içmek önemli olduğu kadar bunun nereden geldiği de önemlidir. Bu soru işaretlerini kaldırmak için içtiğiniz suyun ne kadar kaliteli olup olmadığını bilmelisiniz.

Ternion su arıtma cihazı mineral, alkali ve ORP banneri

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı’ında Ternion Dijital Göstergeli ve Mineralli Su Arıtma Cihazı

Mineralli Su Arıtma Su Arıtma Cihazı Ternion, Uluslararası Sağlık Kuruluşu Olan NSF® Tarafından filtreleri ve malzemeleri sertifikalıdır. FDA Onaylı Biocera filtresi sayesinde, Kalsiyum, magnezyum, Potasyum, Sodyum ve Demişr yöninden zengibleştirilmiş -250 orp antioksidan seviyesinde 8.5pH alkali su üretimi sağlayan akıllı ve dijital göstergeli doktorların tavsiye ettiği Reverse Osmosis sistemini barındıran mineralli su arıtma cihazıdır.

Doç. Dr. Kenan Keskin (Memorial Şişli Hastanesi): Ben evimde yaklaşık 5 yıldan beri su arıtma sistemine sahibim. Şebeke suyunu bu sistemden geçirerek elde ettiğim suyu hem içmek için hem de çay ve yemeklerde gönül rahatlığı ile kullanıyorum. Zira suyun kalitesini istediğim zaman ölçerek de görebiliyorum. Tabii ki bu sistemin periyodik bakımlarının düzenli olarak yapılması ihmal edilmemelidir.

Su arıtma cihazları son yıllarda Avrupa ve Amerika’da birçok ülkede ve Türkiye’de de çok yaygın olarak kullanılmaktadır Su arıtma cihazları ürettikleri su kalitesi ile gerçekten içilebilir kalitede sağlıklı mineralli su etmektedir sistem tercihi yapılırken doğru cihazı tercih etmekte ve cihaz bakımlarını aksatmadan düzenli yapmak önemlidir. Birçok özel ve kamu kamu hastanesi özel poliklinikler şirketler bu sistemleri kullanmaktadır ve düzenli laboratuvarlarda analizler yapılmaktadır. Türkiye’nin her bölgesinde uyumlu Ethicwater Argentium inox su arıtma cihazı çevreye duyarlı patentli inox dış kasa tasarımı ile plastiği %50 oranında daha az kullanımı ile hem suyunuzu hem doğayı koruyan teknoloji ile üretilmiştir.

Ethicwater Argentium Su Arıtma Cihazı Mutfak Montaj görüntüsü

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı Ters Ozmoz Su Arıtma Teknolojisini Kullanan Ethicwater Argentium Su Arıtma Cihazı

Prof. Dr. Erkan Topuz Arıtma Suyunu Tavsiye Ediyor: Kaynar suyu ile yıkanmayın kaynar su ile yıkandığınızda klor ve arsenik var ikisi birleşiyor kanserojen madde açığa çıkıyor onun için ılık su ile yıkanın devlet enfeksiyon olmasın diye kloru basıyor Amerika’da yapılan araştırmalarda arseniği ve klorun tutulduğu su arıtma cihazlarını tavsiye ederim

Evsel Su Arıtma sistemleri küçük evler ofisler işyerleri için uygun sistemlerdir. Endüstriyel sistemler ise daha büyük yoğun kullanım olan kafeler çay ocakları yemekhaneler üretim haneler Yurtlar kurslar gibi yerler için daha uygundur. Su arıtma cihazları şebekeden gelen soğuk suyu belirli miktardaki filtrelerde geçirerek içme suyu kalitesinde mineralli ve alkali oranı yüksek zengin içerikli bir su elde etmeye yararlar Arıtma cihazları şebeke suyunda bulunabilecek kir, pas, çamur, koku, klor gibi kötü koku gaz gibi elementleri ayrıştırarak sistemde bulunan atık su kısmına yönlendirir. Temiz Ham su ise su deposuna depolar buradan çıkan Ham su mineral filtresinden geçerek ve Hindistan cevizi kabuğu Coconat filtreden geçerek içme suyu haline dönüştürülür.

Platinum inox su arıtma cihazı çevreye duyarlı patentli inox dış kasa tasarımı ile plastiği %50 oranında daha az kullanımı ile hem suyunuzu hem doğayı koruyan teknoloji ile üretilmiştir.

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı

Platinum Su Arıtma Cihazı’nın uzun ömürlü olması, şık tasarımı ve kolay kullanımının dışında kullanılan tüm parçalar kaliteli, dayanıklı ve hijyenik malzemelerden üretilmiştir. Ürünün kalitesi kullanıcı sağlığı için son derece önem taşır. Platinum Su Arıtma Cihazı ile şebeke suyunun sağlıklı, içilebilir suya dönüştürülmesi 5 farklı filtreleme sisteminden geçerek sağlanır.

  • Sediment Ön Filtre, kaba kirleri toplar.
  • Granül Aktif Karbon Filtre, klor ve diğer gazları tutar, suya berraklık verir.
  • Membran, ters osmoz (reverse osmosis) sisteminin kalbidir. Su molekülleri hariç su içindeki tüm olumsuz unsurları ayrıştırır.
  • Son Karbon Filtre, suya lezzet verir, tankta oluşabilecek kokuyu alır.
Ethicwater Platinum Su Arıtma Cihazı Ölçüleri

Ethicwater Platinum Su Arıtma Cihazı

Ethicwater su arıtma cihazları sizlere hayatınızın birçok alanında kullanabileceğiniz en kaliteli suyu sağlar. Ethicwater alkali antioksidan su arıtma cihazı, asidik hale gelmiş vücut sıvısını güvenli sınırlara çeker. Bu sayede savunma sistemimizi bakteri ve virüslere karşı güçlendirir. Bir suyun sadece yüksek pH seviyesine sahip olması sağlık faydası yaratması için yeterli değildir. Alkali Antioksidan Su, negatif ORP değeriyle antioksidan potansiyeline sahip kaliteli su arıtma cihazı.

Doktor Ursvashi Rangan (USA) Terz Ozmoz Sistemini Tavsiye Ediyor: Musluk suyundaki kimyasallardan endişeleniyorsanız güvende olmak için muhtemelen şişe suyu alıyorsunuz çoğu insan böyle yapıyor ama şişe suyu gerçekten daha güvenlimi? Doktor Ursvashi Rangan kendisi tüketici raporlarının çevre sağlığı bilim insanıdır. Satılan şişe sularının en az dörtte biri aslında musluk suyudur dedi şişe sularının etiketlerinin çok kafa karıştırıcı olduğunu ve fazla bir düzenlemede yok filtrelenmiş olduğunu iddaa ettiklerine göre kaynak suyu değildir. Bundan dolayı ters ozmoz su arıtma cihazları bakımları yapıldığı takdirde en güvenli sistem olduğunu söylüyor.

Plastik ambalajlardan uzak, şebeke suyunu arıtarak daima taze ve sağlıklı suya dilediğiniz her an ulaşmak ve lezzetli su içmek için su arıtma cihazı kullanmalısınız. Ethic Water, NSF sertifikalı bileşenleri bir araya getirip su arıtma cihazı haline dönüştürmektedir. En iyi su arıtma cihazı hangisi diye sorduğunuzda NSF onaylı su arıtma cihazı olduğunu görürüz. Her parçası NSF International tarafından sertifikalandırılmış  su arıtma cihazı kullanmak suyumuzun sağlığı açısından önemlidir.

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı

Su arıtma cihazının düzenli bakımını ve belli aralıklarla su arıtma cihazı filtre değişimini gerçekleştirdiğiniz sürece sizi çok büyük bir yükten kurtaracağını rahatça ifade edebiliriz. Cihazlarda sağlanan basınç, filtreler marifetiyle kirli suyu temiz sudan ayırarak kullanıcının faydalanmasına açık hale getirir. Yaşam için en yaşamsal ihtiyacımız olan suya en sağlıklı ve güvenli yoldan en kolay şekilde ulaşmak için doğru çözüm su arıtma cihazlarını kullanmak olacaktır.

sudaki klor

Bu cihazlar sayesinde plastik kullanımı da gözle görülür ölçüde düşüyor ve doğaya daha çok pet şişe atılmasının önüne geçiliyor. Üstüne üstlük suyu muhafaza etme derdi de son bulmuş oluyor. Evde her türlü problemi en basit, sürdürülebilir ve ekonomik olarak çözmek isteyen, konforundan ödün vermeyen kullanıcılar için tek seferde yapacakları en akıllıca alışveriş su arıtma cihazı olacaktır. Şebeke suyunu her mevzuda güvenle kullanabilmek ve bu sayede düzenli olarak önümüze çıkan su tedarik problemini aşmak elbet mümkündür. Plastik damacanalarda muhafaza edilen suyun size dönük muhtemel zararlı etkilerinden kurtulmak için de daha fazla plastik atık madde kullanımının önüne geçmek için de yaşamınızda basit bir düzenlemeye gidebilir, su arıtma cihazlarının sağladığı derin konfordan faydalanabilirsiniz.

Su Arıtma Cihazı Fiyatları Her Bütçeye Uygun Hesaplı Seçenekler Sunar

Su arıtma cihazı fiyatları aletin yapımında kullanılan araç-gereç, yararlanılan teknoloji, filtre kullanım ömrü ya da aygıt hazne genişliği benzer biçimde değişik başlıklarda gözlemlenen ayrımlara göre farklılıklar arz edebilmektedir. Su arıtma cihazları fiyatı ne olursa olsun kullanıcıları daha uzun solukta gerçekleştirecekleri harcamalardan kurtarması ve çok büyük oranlarda tasarruf sağlaması göz önüne alındığında oldukça cazip ürünlerdir.

Kalabalık ya da çocuklu ailelerin su tüketimleri düşünüldüğünde özellikle onlara önerilen su arıtma cihazları marka ve fiyatları son yıllarda talebin artmasıyla giderek çeşitlenmiştir. Çok geniş ailelerin yanı sıra örneğin 4 kişilik bir ev halkının günlük su tüketimi, yetişkin insanoğlu için toplamda 10 litreyi bulabilmektedir. Sade suyun yanında çeşitli yemeklerden ve gıda maddelerinden de karşılanabilen bu ortalama tüketimi sağlamak, bireylerin hayatlarını sağlıklı şekilde idame ettirebilmeleri için doktorların üzerinde durduğu en önemli kriterlerden biridir. Bu durumda hem içme suyunun bununla birlikte sofraya konulacak öteki ürünlerin hazırlanması, yıkanması, pişirilmesi şeklinde aşamalarda kullanılacak suyun miktarı gözetildiğinde standart bir evde haftada minimum 2 defa büyük boy damacana su tüketildiğine şahit oluruz.

Elbet bu durumu görüp uzun vadede kazançlı çıkmak üzere ev ekonomisi için strateji değişikliğine giden aileler bu haftalık rutinlerden kurtulmuş oluyor. Bu sisteme geçildiğinde kurtulacağınız masrafın yanında su arıtma cihazı fiyatları değerlendirildiğinde fiyat/performans (f/p) denkleminden çok karlı çıktığınızı siz de fark edeceksiniz. Su arıtma aletini satın aldıktan sonrasında standart kullanımda sadece 6-12 ay gibi uzun sürelerde ihtiyacınız olacak filtre yenileme işlemi dışında başka düzenli bir harcama kalemiyle uğraşma zorunluluğundan kurtulacaksınız.

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı 2023” ile ilgili yorumlar;

  1. Yaşar dedi ki:

    Doktorlar Neden Su Arıtma Cihazlarını Öneriyor?

    Su arıtma cihazları gün geçtikçe daha popüler hale geliyor. Bunun nedeni, suda insanların bile bilmediği birçok kirletici olmasıdır. Arıtılmış su, sizin ve ailenizin temiz su içtiğinden ve sağlığınızı riske atmadığından emin olmanın harika bir yoludur. Doktorlar su arıtma cihazlarını çeşitli nedenler ile önermektedir. Bunun bir numaralı nedeni, arıtılmış suyun sizi hasta edebilecek herhangi bir zararlı kirletici içermemesidir. Arıtılmış su, kahve, çay veya yemek pişirmek için de harikadır çünkü musluk suyu gibi yiyeceklerin lezzetini değiştirmez.

  2. Birçok doktor su arıtma cihazı kullanmayı tavsiye ediyor evet ama hangi su arıtma cihazı ve arıtma sistemi ne olmalı. Ters Ozmoz arıtma sistemleri doktorların su arıtma cihazı tavsiyelerinin başında geliyor. En sağlıklı su arıtma sistemi olarak kabul gören ters ozmoz su arıtma sistemleri dünyanın hemen her yerinde doktorlar tarafından öneriliyor.
    Temiz su konusundaki farkındalık şu anda çok önemli bir konu. Sizin ve sevdiklerinizin yüksek kaliteli, arıtılmış su kullandığından emin olmak için bundan daha iyi bir zaman olamaz.

    Ters Ozmoz filtrasyonuna her zaman güvenebilirsiniz. Bu harika su arıtma sisteminin pek çok insanın yaptığı gibi filtreleri değiştirmeyi unutursanız, potansiyel olarak çok zehirli bir içme suyunuz olabilir.
    Plastik şişelerdeki suyun zehirli petrokimyasallar olan bisfenol A (BPA) içerdiğini de biliyoruz. Her gün şişelenmiş su satın almak cüzdanınıza büyük bir yük getirebilir ve çevre kirliliği açısından büyük bir tehlike olduğundan bu da ideal bir seçim değildir.

    Doktorlar Neden Su Arıtma Cihazı Tavsiye Ediyor…
    Günümüzde çeşitli alanlarda insanlar birçok ürün alıyorlar ve kullanıyorlar. İnsanların hemen hemen hepsi sağlıklarını ilgilendiren herhangi bir ürün alacaklarında genelde Uzman Doktorların görüşlerine ve tavsiyelerine dikkat ediyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir