Su Arıtma Cihazı Tavsiyeleri

Güncel Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi

Platinum Su Arıtma Cihazı

Son zamanlarda sularda yaşanan kirlilikten dolayı özellikle sağlığımız için içtiğimiz suların arıtılması gerekir. Musluklardan gelen suları içilebilir hale getirmek için kullanılan cihazlara su arıtma cihazı denir. Su arıtma cihazları günümüzde hem sağlığımızı korumak hem de kireçli sulardan kurtulmak için insanlara hizmet sağlamıştır. Gerek evlerde gerekse iş yerlerinde kullanılan bu cihazlar özel filtreleri sayesinde sulardaki kiri ve kireci ayrıştırarak faydalı olan suları insanlara ulaştırmaktadır.  Kullanım ve kurulumu kolay bir şekilde gerçekleştirilen su arıtma cihazı sayesinde en temiz ve en lezzetli su tüketimi sağlamış olursunuz.

Su arıtma cihatlarının amacı, fitreleri sayesinde kireçli suyu arındırarak temiz ve doğal bir içme suyu elde etmektir. Neden su arıtma cihazı kullanmalıyım? Sorusunun en net cevabı da budur.  Sağlığını koruyan ve su tüketmeyi seven tüm kişiler su arıtma cihazını tercih ederler. Su arıtma cihazları sayesinde suyun içindeki mineral ve mikroplar birbirinden ayrıştırılarak temiz su elde edilir ve suyu içilebilir hale getirir. Su arıtma cihazlarını sadece içmek için değil yemek yaparken, çamaşır yıkarken ve daha pek çok alanda kullanabilirsiniz. Sizlerin sağlığınızı düşünerek ürettiğimiz, günlük su ihtiyacınızı saf bir şekilde tüketebilmeniz için hazırladığımız platinum inox su arıtma cihazının özelliklerini ve faydalarını yazımızın devamından inceleyebilirsiniz.

Ethicwater Platinum Inox Su Arıtma Cihazı Pompasız

Platinum İnox Su Arıtma Cihazı

Platinum İnox Su Arıtma Cihazı, çevreye duyarlılığı ve %50 oranında daha az kullanımı ile su arıtma cihazlarının başında gelmektedir. Aynı zamanda hem suyunuzu hem de doğayı koruyan teknolojiye sahiptir. Bildiğiniz su arıtma cihazlarının hemen hemen hepsi plastik üretimden oluşmaktadır.  Platinum İnox ise tamamı sertifikalı filtrelerden oluşup insan sağlığını tehlikeye atmamaktadır.  Filtrasyon teknolojisi sayesinde sularınızdaki tarım ilacı, bakteri ve daha pek çok zararlı maddeyi %99 oranında suyunuzdan arındırır. Aynı zamanda bu su arıtma cihazını çay ve kahvelerinizin yanı sıra daha pek çok alanda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.  Zarif ve estetik görünümü ile kolay montaj sağlanır ve mutfağınızda yer kaplamaz. Filtre takip özelliği sayesinde sizin için takibini yapar ve sağlığınızı korur. Platinum inox aynı zamanda ters ozmoz özelliğine de sahiptir.  Bu sistem temiz su elde etmek için en güvenilir yöntemdir.  Şebeke suyunda mevcut olan bakterileri, kireci ve daha pek çok zararlı maddeyi uzaklaştırır. Böylelikle de sizin temiz ve sağlıklı suya kavuşmanıza yardımcı olur. Platinum inox su arıtma cihazının özelliklerini aşağıdaki gibi sıralayabiliriz:

  • Paslanmaz dış kaba sahiptir.
  • Sertifikalı filtreler kullanılır.
  • İnce tasarımı sayesinde yer tasarrufu sağlar.
  • Paslanmaz inox musluk.
  • Su basıncı yüksek evler de rahatlıkla kullanabilir.
  • NSF onaylıdır.
  • 8 Litre su tankı mevcuttur.
  • Tezgah altı kullanımı vardır.
  • Patentli paslanmaz gövdeye sahiptir.
  • 280 lt günlük su arıtma kapasitesi vardır.

Ethicwater Platinum Su Arıtma Cihazı Ölçüleri

Neden Platinum İnox Kullanmalıyız?

Şebeke sularında bilmediğimiz, sağlığımızı olumsuz yönde tehdit eden pek çok zararlı madde bulunur. Bundan dolayı her ortamda su arıtma cihazı kullanmaya dikkat etmelisiniz. Eğer sağlıklı bir yaşam sürdürmek istiyorsanız günde en az 2 litre su tüketmeniz gerekir. Fakat içtiğiniz suyun temiz ve saf olması da oldukça önemlidir. Şebeke sulardan gelen bakteri virüs veya kükürt sağlığımız tehdit edici unsurlardan biridir. Sağlıklı bir yaşam için dikkat etmeniz gereken en önemli konulardan biri de içtiğiniz suyun temiz olup olmamasıdır. Günlük olarak platinum inox su arıtma cihazı sayesinde saf ve temiz su ihtiyacınızı karşılamış olursunuz. Platinum inox su arıtma cihazı sayesinde rafine edilen temiz su tüketime hazır hale gelmiş olur ve tüketilen bu temiz su da sağlığımız için oldukça önemlidir.  Aynı zamanda su arıtma cihazının kolay ve pratik monte edilebilir olması da sizi her zaman su siparişi ve teslimat saati gibi zahmetlerden kurtarır. Bunun yanında filtre değişimlerinin günü gününe yapılması ve uzman ekipler tarafından kontrolünün sağlanması sularınızı en hijyenik şekilde kullanmanızı sağlar. İnce ve paslanmaz tasarımı sayesinde mutfağınızda size asla yer kaplamaz. Tezgah altına yerleştirilen bu sistem ile musluğunuzdan her zaman taze ve temiz su içebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir