Su Arıtma Cihazı Tavsiyeleri

Su Arıtma Cihazının Önemi Nedir?

Ethicwater su arıtma cihazı tezgah altındaki görüntü banneri

Yaşamımız boyunca her zaman insan sağlığı önemli bir yere sahip olmuştur. Günümüz şartlarına bakarak kimyasalların hayatımıza girdiğini düşünürsek hala da önemli olmaya devam ediyor diyebiliriz. İnsan sağlığı hiçe sayılmayacak kadar değerli ve önemlidir. Su, bizim için temel ihtiyaçlardan biridir.

Sık sık tükettiğimiz suyun da temiz olması sağlığımız açısından önemlidir. Bu kadar önem arz eden bir konuda sağlığımızı hiçe atmak hiç de doğru bir karar olamaz. İşte su arıtma cihazının önemi bu konuda devreye giriyor. Suyun temiz kalmasını ve çeşitli bakterilerden arınmasına yardımcı oluyor. Eğer su arıtma cihazı kullanırsanız temiz su tüketme imkanına sahip olabilirsiniz.

İnsanlar Su Arıtma Cihazını Neden Tercih Ediyor?

Sağlığımıza bu kadar dikkat ediyorken kullandığımız suyun temiz ve sağlıklı olmasına da dikkat etmeliyiz. Bundan dolayı su arıtma cihazı kullanmak bu noktada önem arz etmektedir. Su arıtma cihazı sayesinde suyun temizliğini denetlemek sizin kontrolünüzde değil cihazın kontrolünde olur. Su arıtma cihazının sadece sağlığı değil aynı zamanda ekonomiye de büyük katkısı vardır. Kullanacağınız su arıtma cihazının kaliteli olması kadar filtrelerinin de olması önemlidir.

Su arıtma nedir

Kaliteli Yaşam İçin Argentium Inox Su Arıtma Cihazını Tercih Edin

Argentium Inox Su Arıtma Cihazı, çevreye olan duyarlılığı ve patentli inox dış kasa tasarımı sayesinde hem suyunuzu hem de çevreyi koruyan teknolojiye sahiptir.  Kullanılan diğer birçok su arıtma cihazları plastik özelliğe sahiptir. Argentium Inox Su Arıtma Cihazı, tamamı sertifikalı bileşenlerden ve filtrelerden oluşur. Filtrasyon teknolojisi sayesinde suyun içindeki bakteri, mikrop ve diğer zararlı maddeleri %99 oranında suyunuzdan arındır.  Aynı zamanda diğer özellikleri;

  • Kullanılan parçalar ve filtreler NSF onaylıdır.
  • Paslanmaz musluk
  • Pae 8 lt su tankı
  • Sertifikalı filtreler
  • Pompalı motorlu model
  • Paslanmaz dış kasa
  • İnce tasarımı sayesinde az yer kaplar.
  • Antioksidan Biocera filtereli

Genel Özellikleri

  • Tezgah altı kullanıma sahiptir.
  • Patentli paslanmaz gövde
  • 280 lt günlük su arıtma kapasitesi mevcuttur.
  • Filtrasyon teknolojisine sahiptir.
  • 8 lt su tank kapasitesi vardır.
  • Paslanmaz ınox musluk.

Sertifikalı Filtrasyon Teknolojisi Sayesinde Zararlı Maddelere Geçit Vermez!

Argentium Inox Su Arıtma Cihazı, mevcut olan Sertifikalı Filtrasyon Teknolojisi Sayesinde suyunuzun içindeki zararlı maddeleri, bakteriyi, tarım ilacını suyunuzdan arındırır.  Aynı zamanda geniş su kapasitesi hacmi ile aileniz için ideal bir cihazdır. 280 lt kapasiteye sahip olması nedeni ile tüm ailenizin su ihtiyacını karşılayabilir. 8 lt su tankı sayesinde sularınız kesilse bile sizi asla susuz bırakmaz.

Neden Argentium Su Arıtma Cihazı Kullanmalıyım?

Argentium Su Arıtma Cihazı, uzun ömürlü olması sayesinde şık tasarımı ve kolay kullanımı ile tüm parçaları kaliteli, dayanıklı ve hijyenik malzemelerden oluşmuştur. Ürünün kalitesi kullanıcıların sağlığı düşünülerek tasarlanmıştır. Argentium Su Arıtma Cihazı ile musluk sularının sağlıklı suya dönüştürülmesi farklı filtreleme sistemlerinden geçerek sağlanmaktadır.

  • Sediment ön filtre sayesinde kaba kirleri toplar.
  • Granül aktif karbon filtre, klor ve diğer çeşitli gazları tutar ve suya berraklık kazandırır.
  • Su molekülleri hariç sudaki tüm olumsuz unsurları ayrıştırmaya yardımcı olur.
  • Son karbon filtre ise suya lezzet verir, tankta oluşabilecek kötü kokuyu önler.
  • Mineral pH filtre, suya gerekli olan mineralleri ekleyerek suyun pH değerini yükseltmeye yardımcı olur.

Argentium Su Arıtma Cihazı Filtre Değişim Maliyeti

Su arıtma cihazının filtreleri her sene düzenli olarak değiştirilmesi gerekir. Su değerleriniz iyi olsa bile hijyen bakımından senede 1 kez yenilenmesinde fayda olacaktır. Argentium Su Arıtma Cihazı Filtreleri kullanılan su miktarına göre değişme zamanları kısalıp uzayabilir. Aynı zamanda şunu da belirtmeliyiz ki filtrelerimiz üretim hatalarına karşı garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatalarından dolayı ve deforme olmuş ürünler garanti kapsamı içine girmez. Farklı filtre kullanımları da argentium su arıtma cihazının garanti kapsamı dışında kalmasına sebep olur. Aynı zamanda suyun tadında oluşabilecek lezzet ve tat sorunundan dolayı da Ethicwater sorumlu değildir. Her zaman orijinal filtre tercih etmenizi öneririz. Tam takım filtre seti fiyatlarımız 1100 TL’dir. Bunun yanında argentium ınox ev tipi su arıtma cihazının fiyatı ise 4.900.00 TL’dir.

Filtreler Olmazsa Su Arıtma Cihazı da Olmaz

Su arıtma cihazının işlevini yerine getirmesi için filtre olmazsa olmaz parçalardan biridir. Filtrelerden biri suya lezzet katarken diğeri ise suları kirli maddelerden ayrıştırıyor. Bundan dolayı su arıtma cihazının işlevi tek başına yeterli olmuyor. Filtreler bu noktada dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biridir. Bahsettiğimiz üzere filtrelerin işlevleri birbirlerinden farklıdır. Fakat bu birbirlerinden tamamen ayrı anlamına da gelmez. Filtreler birbirlerine bağlı olarak çalışır. Biri işlev görmezde diğeri de tam anlamı ile çalışamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir