Su Arıtma Cihazı Tavsiyeleri

Su Arıtma Musluk Çeşitleri – Birbirinden Şık 50 Çeşit Su Arıtma Musluğu

Su Arıtma Musluğu

Su Arıtma Musluk Çeşitleri - Birbirinden Şık 50 Çeşit Su Arıtma Musluğu, Su arıtma cihazlarının hayatınıza yeni yeni dahil olduğu dönemlerin su arıtma musluğu, tek bir tanım içerir: Su arıtma cihazının çıkış noktasına takılan ve temiz suya erişimi sağlayan çeşme. Fakat teknolojik gelişmelerle birlikte yeni kimlikler ve fonksiyonel özelliklere erişen su arıtma musluklarını artık iki sınıfa ayırabilmek mümkün olur. Birinci sınıfı yalnızca su çıkış noktasına takılan ve çeşme vazifesi gören klasik su arıtma cihazı muslukları oluşturur. Yaratıcı markaların elinde can bulan envai çeşit tasarım yelpazesi içerisinden ideal modele erişebilmekse çok kolay olur. Üretiminde kullanılan malzemeler, kullanım ömürleri, boyutları, kol ve gövde tasarımları ve performansları ile birbirinden ayrılan seçenekler, karşınıza standart ve lüks modeller olarak çıkar. Beklentileriniz, mekan konseptiniz ve bütçeniz dahilinde erişeceğiniz ideal çözümün temel seçenek yolunu da bu tanımlama oluşturur. Klasik ve ankastre modeller arasından yapacağınız seçimle erişeceğiniz kullanım avantajları ve tasarım stilini belirlemekse size kalır. Yine klasik ve ankastre seçeneklerle karşınıza çıkan su arıtma musluğu ise fonksiyonel özellikleri bakımından ikinci model sınıfını oluşturur. En son teknoloji ürünleri olarak su arıtma cihazı musluğu olmaktan fazlasını ifade eder. Başlı başına su arıtma cihazı olarak kullanılabilir özellikle üretilir. Kolaylıkla montaj edilebilen ve teknik bakım gerektirmeyen yönüyle klasik su arıtma cihazlarının çok daha ergonomik ve pratik ikamesini oluşturur. Musluk tipi su arıtma cihazı olarak da adlandırılan su arıtma muslukları arasında da yine beklentilerinize yanıt veren farklı model seçeneklerine erişmek mümkün olur. Su arıtma musluklarını teknik açıdan birbirinden ayıran başlıca özelliği ise barındırdığı pozisyon adetleri oluşturur. Bu açıdan yapacağınız seçimse sahip olacağınız ilave olanakları belirler

Model 1 Arıtma Musluğu

Likuan N1033CP

NSF/ANSI 61 sertifikalı Likuan N1033CP modeli su arıtma musluğu, mandallı su arıtma musluğu serisindeki N1033CP modeli çoklu renk seçenekleri ile her mutfağa uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Renk Seçenekleri

Model 2 Arıtma Musluğu

Likuan NP3033CP

NSF/ANSI 61, 42, 58 sertifikalı Likuan NP3033CP modeli su arıtma musluğu, mandallı su arıtma musluğu serisindeki NP3033CP modeli çoklu renk seçenekleri ile her mutfağa uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Likuan NP3033CP-detail01 Modeli Su Arıtma Musluğu
Likuan NP3033CP-detail02 Modeli Su Arıtma Musluğu
Likuan NP3033CP-detail03 Modeli Su Arıtma Musluğu

Renk Seçenekleri

Model 3 Arıtma Musluğu

Likuan NPB3033CP

NSF/ANSI 61, 42, 58 sertifikalı Likuan NPB3033CP modeli su arıtma musluğu, mandallı su arıtma musluğu serisindeki NPB3033CP modeli çoklu renk seçenekleri ile her mutfağa uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Likuan NPB3033CP-detail01 Modeli Su Arıtma Musluğu
Likuan NPB3033CP-detail02 Modeli Su Arıtma Musluğu
Likuan NPB3033CP-detail03 Modeli Su Arıtma Musluğu

Renk Seçenekleri

Model 4 Arıtma Musluğu

Likuan NC4123CP

NSF/ANSI 61 sertifikalı Likuan NC4123CP modeli su arıtma musluğu, mandallı su arıtma musluğu serisindeki NC4123CP modeli çoklu renk seçenekleri ile her mutfağa uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Renk Seçenekleri

Model 5 Arıtma Musluğu

Likuan NC5163CP

NSF/ANSI 61 sertifikalı Likuan NC5163CP modeli su arıtma musluğu, tek kol açma kapama su arıtma musluğu serisindeki NC5163CP modeli çoklu renk seçenekleri ile her mutfağa uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Renk Seçenekleri

Model 6 Arıtma Musluğu

Likuan NCE08N3CP

NSF/ANSI 61 sertifikalı Likuan NCE08N3CP modeli su arıtma musluğu, tek kol açma kapama su arıtma musluğu serisindeki NCE08N3CP modeli çoklu renk seçenekleri ile her mutfağa uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Likuan NCE08N3CP_CP-detail01 Modeli Su Arıtma Musluğu
Likuan NCE08N3CP_CP-detail02 Modeli Su Arıtma Musluğu
Likuan NCE08N3CP_CP-detail03 Modeli Su Arıtma Musluğu

Renk Seçenekleri

Model 7 Arıtma Musluğu

Likuan NCF08N3CP

NSF/ANSI 61 sertifikalı Likuan NCF08N3CP modeli su arıtma musluğu, tek kol açma kapama su arıtma musluğu serisindeki NCF08N3CP modeli çoklu renk seçenekleri ile her mutfağa uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Likuan NCF08N3CP-detail01 Modeli Su Arıtma Musluğu
Likuan NCF08N3CP-detail02 Modeli Su Arıtma Musluğu
Likuan NCF08N3CP-detail03 Modeli Su Arıtma Musluğu

Renk Seçenekleri

Model 8 Arıtma Musluğu

Likuan NCP6033CP

NSF/ANSI 61, 42, 58 sertifikalı Likuan NCP6033CP modeli su arıtma musluğu, kalın açma kapama su arıtma musluğu serisindeki NCP6033CP modeli çoklu renk seçenekleri ile her mutfağa uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Aynı ürünün şu NCP6033CP-L modelinde Yeni jenerasyon LED göstergeli musluğu filtrenizin değişim zamanını size bildirir. Filtre değişim zamanı ayarlanabilir. Mavi ışığı kırmızıya döndüğünde filtre değişim zamanının geldiğini göstermektedir.

Renk Seçenekleri

Model 9 Arıtma Musluğu

Likuan NCP6033CP-A

NSF/ANSI 61, 42, 58 sertifikalı Likuan NCP6033CP-A modeli su arıtma musluğu, estetik açma kapama koluna sahip su arıtma musluğu serisindeki NCP6033CP-A modeli çoklu renk seçenekleri ile her mutfağa uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Renk Seçenekleri

Model 10 Arıtma Musluğu

Likuan NCP7033CP

NSF/ANSI 61, 42, 58 sertifikalı Likuan NCP7033CP modeli su arıtma musluğu, estetik açma kapama koluna sahip su arıtma musluğu serisindeki NCP7033CP modeli çoklu renk seçenekleri ile her mutfağa uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Aynı ürünün şu NCP7033CP-L modelinde Yeni jenerasyon LED göstergeli musluğu filtrenizin değişim zamanını size bildirir. Filtre değişim zamanı ayarlanabilir. Mavi ışığı kırmızıya döndüğünde filtre değişim zamanının geldiğini göstermektedir.

Renk Seçenekleri

Model 11 Arıtma Musluğu

Likuan NCP7133CP

NSF/ANSI 61, 42, 58 sertifikalı Likuan NCP7133CP modeli su arıtma musluğu, estetik açma kapama koluna sahip su arıtma musluğu serisindeki NCP7133CP modeli çoklu renk seçenekleri ile her mutfağa uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Renk Seçenekleri

Model 12 Arıtma Musluğu

Likuan NCP7033CP-A

NSF/ANSI 61, 42, 58 sertifikalı Likuan NCP7033CP-A modeli su arıtma musluğu, estetik açma kapama koluna sahip su arıtma musluğu serisindeki NCP7033CP-A modeli çoklu renk seçenekleri ile her mutfağa uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Renk Seçenekleri

Diğer, Tüm Modeller Kataloğu

Diğer, Su Arıtma Musluk Modelleri

Su Arıtma Musluğu Fiyatları

Cazip değerleri ile dikkat çeken su arıtma musluğu fiyatları, modeller arasında farklılık gösterir. Bu anlamda iki temel model sınıfını ayrı ayrı ele almak gerekir. Su arıtma cihazı olarak kullanılan, başlı başına su arıtma işlemi gerçekleştiren su arıtma cihazları; çoğu standart su arıtma cihazına nazaran uygun değerler sergiler. Fonksiyon sayısı, üretiminde kullanılan malzeme, arıtma hızı gibi özellikle birbirinden ayrılan modellerinin tamamı aynı şekilde farklı fiyat değerlerine sahip olur. Yalnızca su arıtma cihazı musluğu olarak kullanılan ve ilave aksesuarlar arasında yer alan standart musluklarsa klasik musluklarla benzer fiyat değerleri ile dikkat çeker. 

Su Arıtma Musluk Çeşitleri – Birbirinden Şık 50 Çeşit Su Arıtma Musluğu” ile ilgili yorumlar;

  1. Huseyin Komurcu dedi ki:

    Plated serininde mat siyah mevcutmudur

    1. Ethic Water dedi ki:

      Musluk çeşitlerinde şuan sadece paslanmaz inox ve parlak krom seçenekleri mevcuttur. https://www.ethicwater.com.tr/urun-kategori/yedek-parcalar/musluk/ bu linkten çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir