Su Analiz Cihazları, Su Arıtma Cihazı Tavsiyeleri

Hangi Su Arıtma Cihazı nı Almalıyım? 2023

Hangi Su Arıtma Cihazını Almalıyım?, Su arıtma cihazı, suyunuzun basınç özelliğine göre, kireç durumuna göre ve TDS değerine göre pompalı ya da pompasız, yeterli arıtma aşamalarıyla ve sağlıklı filtrelerle su arıtma işlemi yapan cihazları alabilirsiniz. Tezgâh altı modeller evlerde kullanım için en ideal su arıtma cihazı tipleridir.

Su Arıtma Cihazları

Su arıtma cihazları, musluktan akan suyu arıtarak temiz su içme ihtiyacını karşılar. Cihaz içinde yer alan birincil filtre sayesinde musluk suyundaki çamur, kum ve toz tanecikleri mükemmel bir şekilde ayrıştırılır ve su içilebilir hale gelir. İkincil filtre, sudaki klor miktarını dengeleyerek suyun kokusunu ayarlar. Üçüncül filtre ise suyun tadı ve kokusunu biçimlendirerek suyu olabilecek en iyi tat ve koku seviyesine ulaştırır. Dördüncü membran filtre ise bakteri, virüs, ağır metal vb. maddeleri ayrıştırarak suyun saflığını ayarlar. Son aşamaya takılacak kaliteli, sertifikalı bir mineral filtresi ise saflaştırılan suyun tekrar doğal yollardan mineralli olmasını sağlar.

Hayata Tat Katan Su Arıtma Cihazı Modelleri

Son yıllarda giderek artan temiz su ihtiyacı, su arıtma cihazlarında zengin bir çeşitliliğin oluşmasında etkilidir. Ethicwater alanında söz sahibi markaların seçkin ürünlerini kullanır, su arıtma işlemini başarıyla gerçekleştirir. Pompalı su arıtma cihazları, şebeke suyunu yüzde 99 oranında arıtarak alkali forma getirir. 8 litre genişliğinde hacmi ve 4-5-6 filtresi ile verimli kullanıma imza atan ürünler, asidik suyu saf ve kalsiyum zengini hale getirir. Her an temiz ve sağlıklı su içme imkânı sağlayan cihazlar, şık tasarımlı musluk yapısı ile de göz alıcıdır.

Kapalı kasa su arıtma cihazları, kasa içindeki 4-5-6 filtrasyon aşaması ile suyu temiz bir forma sokar. 7.5-9.0 pH seviyesinde su üretebilen cihazlar, az yer kaplayarak mekândan tasarruf sağlar. 5-6 aşamalı su arıtma cihazları mineral, alkalin ve detox filtreleriyle her ihtiyaca uygun işlevsel bir kullanım sağlar. Mineral oranı yüksek ve 9.0 pH seviyesinde su arıtabilen ürünler, tezgâh altında minimum yer kaplar.

Detox su arıtma cihazları ise elektrik gerektirmeden kullanılır ve dakikalar içerisinde uygun pH seviyesinde su arıtır. Yüksek pH seviyesi sayesinde toksinler vücuttan daha kolay atılır ve kilo vermek kolaylaşır. Su arıtma cihazı fiyatları ürünlerin özelliklerine ve arıtma kapasitelerine göre değişiklik gösterir.

İhtiyacınıza en uygun su arıtma cihazları şimdi Ethicwater.com.tr de! Siz de hemen fonksiyonel kullanım özelliklerine sahip ürünleri inceleyerek keyifli alışverişin tadını çıkarın.

Neden Su Arıtma Cihazı Kullanmalıyım?

Şebeke suyunda yer alan sağlık açısından risk oluşturan zararlı maddelerden ve kirlerden arındırılmış içme suyu kullanımı için güvenle kullanabilirsiniz. Musluk suyunuzun kalitesini arttırabilir, pH seviyesini yükseltebilirsiniz. İçmek için, yemeklerinizde kullanmak için, sebze ve meyveleri yıkamak için temiz içme suyu kullanımına arıtma cihazları sayesinde sahip olabilirsiniz.

Hangi Su Arıtma Cihazını Almalıyım? En çok satan Su Arıtma Cihazları hangileri?

En çok satan su arıtma cihazı atık su tasarruflu su arıtma cihazı markası ve modeli olan Ethicwater Murican su arıtma cihazı modelidir. Murican su arıtma cihazı tank kullanmayan Türkiye’nin ilk atık su tasarrufu yapan yüksek kapasiteli pompa ve membran kullanan ilk su arıtma cihazıdır. Murican su arıtma cihazı rakiplerine göre %80 su tasarrufu yaparak su israfını önleyen patenli faydalı model su arıtma cihazıdır. Murican su arıtma cihazı aynı zamanda micro computer akıllı dijital göstergesi sayesinde birçok olanaklar sağlar, su kaçak sensörü, filtre takip ekranı, su analiz ekranı ile kullanıcılara birçok kolaylıklar sağlar.

İndirimli Su Arıtma Cihazları hangileri?

İndirimli su arıtma cihazı Platinum ve Argentium modeli olan paslanmaz kasalı su arıtma cihazı modellerimizi %10’a varan indirimlerle kredi kartlarına 12 ay taksitli olarak satın alabilirsiniz. Tan bir fiyat / performans (f/p) ürünü olan Ethicwater platinum su arıtma cihazı tasarım olarak en ince su arıtma cihazıdır. 4 adet filtre teknolojisi sayesinde yüksek filtre maliyetlerine maruz kalmadan arıtılmış tatlı konforunu evinizde hissedeceksiniz. 2 yıl garantili ve 81 ilde servis, montaj olanağı ile şimdi Platinum su arıtma cihazı sipariş edebilirsiniz.

Su arıtma cihazı kalitesi nasıl anlaşılır?

Su arıtma cihazının kalitesini kullanılan parçaların pürüzsüzlüğü ve gözle görünen plastik, metal kalitesinden ve kokusundan anlayabilirsiniz. Kaliteli su arıtma cihazı plastik parçaları asal koku yapmaz ve dış yüzeyleri parlak ve plastikleri oldukça kalitelidir. Uzaktan su arıtma cihazı kalitesini anlamak için içinde kullanılan filtre ve su arıtma yedek parçalarının NSF onaylı olup olmadıklarını nsf.org den kontrol edebilirsiniz. NSF onaylı su arıtma bileşenlerinden oluşan cihazları kalitelidir.

Hangi Su Arıtma Cihazı

Hangi Su Arıtma Cihazı

En kaliteli su arıtma filtresi hangisi?

En kaliteli su arıtma filtresi tabii ki nsf onaylı filtrelerdir. NSF onayına sahip kaliteli filtreler ise Swun Chyan, Pentair, Filmtec (Dupont) gibi dünya genelinde kabul görmüş markaların filtrelerini tavsiye ederiz.

Arıtma filtresi değişmezse ne olur?

Membran ise bakteri, virüs gibi organizmaları filtreler. Tüm bu filtrelerin galon cinsinden filtreleme ömürleri vardır. Belirli bir filtreleme ömründen sonra tüm filtreler artık yeteri kadar arıtma yapamaz ve bu yüzden su arıtma cihazınızdan yeteri kadar verim alamazsınız.

Su arıtma cihazında hangi filtreler olmalı?

Mineral filtre (NSF onaylı), ters ozmos, aktif karbon, sediment, Uv filtre evlerde kullanılan su arıtma cihazlarında bulunan filtre tiplerinden bazılarıdır. Filtrelerin özellikleri, su arıtma cihazının verimliliğini doğrudan etkiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir